GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-01-2022 17:37   Güncelleme : 10-01-2022 17:53

Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı Güven Tazeledi

Hafta sonu gerçekleştirilen üç adayın yarıştığı Mersin Şoförler Odası Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Veysel Sarı oyların yüde 80'inin oyunu alarak güven tazeledi.

Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı Güven Tazeledi

Manolya Düğün Salonu'nda Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasında üç ayrı adayın başkanlık için yarıştığı Olağan Genel Kurul demokratik ve büyük bir olgunluk içerisinde tamamlandı.

Kullanılan 1117 delegenin oy kullanıldığı seçimde Veysel Sarı, oyların % 80’e yakın oy alarak tekrar Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının Başkanlığına seçildi.

 Kongre salonuna girişinde Mersin’li taksici, kamyoncu minibüsçü otobüsçü, oto galerici esnaf tarafından yoğun ilgi ve coşkulu tezahüratlarla karşılanan Veysel Sarı, seçimin de ilgi odağı oldu.

 Katılımı yüksek Genel Kurula Mersin ESOB Yönetim kurulu başkanı Talat Dinçer, TESKOMB Adana birlik Başkanı Mehmet Yalçın, TŞOF Hukuk Baş Müşaviri Hüseyin Cahit Yıldırım, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Kunduracılar Odası Başkanı Fatih Özcan, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Mersin Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Abdulaziz Biricik, Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez, Tarsus Tenekeciler Odası  Başkanı Mustafa Güç yetmez, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Mersin Oto Sanatkarları Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş, Mersin Giyim Eşyaları Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Mersin Marangozlar Ve Mobilyacılar Odası  Başkanı Bekir Yücesoy, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Aydıncık Şoförler Ve Nakliyeciler Odası Başkanı Ertuğrul Kocaoğlu, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Erdemli  Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Nakliyeciler sitesi başkanı Mehmet Bozkurt ve siyasi parti başkanları konuk olarak katıldılar.

Oluşturulan divandan sonra Mersin Şoförler ve Otomobilciler odasının hesap ve faaliyet raporlarının okunup ibrasını takiben seçimlere geçildi. Üyelerin saat 17.00’a kadar oy kullandığı seçimde adaylardan Başkan Veysel Sarı 1117 oyun 806’sını alarak tekrar seçilirken, Hüseyin Sezgin 200,  Mehmet Oymak ise 111 ve oy aldı.

Divan Başkanı TŞOF Hukuk Baş Müşaviri Hüseyin Cahit Yıldırım’ın sonuçları ilan etmesi ile kesinleşen seçimlerde Veysel Sarı, kullanılan 1117 oydan 806 oy alarak tekrar Mersin Taksiciler, Kamyoncular, Kamyonetçiler, Otobüsçüler, Otomobilciler ve Şoförler esnaf Odası başkanlığına seçildiği ilan edilirken Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Yusuf Yazıcı, Halit Şimşek, Erkan Kaya, İsmail Alsat, Şirin Güler, Salman Yuca, Halil Ummak, Hasan Küçüktunç, Rifat Özkür, Süleyman Koç seçildi. Denetim kurulu ise Hanifi Cihan, Orhan Alkoyun, Erdal Arslan’dan oluştu.

Veysel Sarı yaptığı ilk teşekkür konuşmasında, yeni dönemde de kendisine oy veren, vermeyen herkesi kucaklayan hizmetler yapacağını ifade etti. “ Ulaştırma sektöründe çalışan bütün meslektaşlarımın destekleriyle % 80 e yakın oy farkıyla yeniden başkan seçildim. Katkısı olan tüm kardeşlerime ayrı, ayrı teşekkürler ederim. Bu can bende olduğu müddetçe ve sizin destekleriniz sürdükçe hizmet etmeye devam edeceğim. Bu oda sizin evinizdir” dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala