YAŞAM
Giriş Tarihi : 18-09-2022 10:30   Güncelleme : 19-09-2022 16:59

ASLI KIŞ İLE BUĞRA YILDIZ'A DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

ÇukurovaSİFED Başkanı ve DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, kızı Aslı Kış'ı muhteşem bir nikah töreninin ardından HültonSA'da düzenlenen düğünde evlendirdi.

ASLI  KIŞ İLE BUĞRA YILDIZ'A  DİLLERE DESTAN DÜĞÜN

ÇukurovaSİFED Başkanı ve DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış'ın  kızı Aslı Kış, MERİT Pazarlama'nın sahibi Ali Yıldız'ın oğlu Buğra Yıldız, Mersin Büyükşehir Nikah Merkezi'nde, CHP Mersin Milletvekilleri Cengiz Gökçel ve Alpay Antmen, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, FOX Tv' program yapımcısı, gazeteci İsmail Kükükkaya' ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan', MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol,  Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış,ın hazır bulunduğu nikah törenine Mersin Büyükşehir Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş, İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, KIŞ Ailesi büyüğü Hasan Kış, KIŞ Ailesi ile damatın babası iş insanı Ali Yıldız ve YILDIZ Ailesi,  Adana ve Mersin STK Temsilcileri ve davetli konuklar, aile yakınları katıldı.

Aslı ve Buğra'nın nikahını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kıydı. Gelin ve damadın şahitliklerini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Gazeteci İsmail Küçükkaya ve Başkan Seçer'in eşi Meral Seçer yaptı.

Peri masalı nikah töreniyle dünya evine giren Aslı Kış, mimar olarak iş yaşamında yer alırken, damat Buğra Yıldız ise  Mezitli Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapmakta.

 Başkan Seçer, nikahta genç çiftlere mutluluklar dileyerek tebrik etti. Yeni evlenen çiftlere evlilik cüzdanını Meral Seçer verdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar ve Gazeteci Küçükkaya, genç çiftleri kutladı, bir ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu.

Nikah genç çiftlerin kemancılar eşliğinde nikah masasına gelmesiyle başladı. kıyılan nikahın ardından genç çiftler tebrikleri kabul etti.

Takı merasimi ve Trampet takımının gösterisiyle nikah töreni sona erdi.

Nikahın aile fotoğrafı çektirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar, Adana Altın Koza Filim Festivali kapanış törenleri için genç çiftleri tebrik ederek Adana'ya döndü.

Aslı ve Buğra'nın düğünü HiltonSA'da davetli konukların katılımıyla gerçekleştirildi.Düğünde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Eşi Meral Seçer'in yanı sıra gazeteci İsmail Küçükkaya, annesi Halise Küçükkaya, MMO Başkanı İbrahim Yücesoy, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Gülcan Kış, KIŞ Aliesi büyüğü Hasan Kış, Moder Başkanı Baki Kış, Mersin Büyükşehir yöneticileri, KIŞ Ailesi  ve Yıldız Ailesi ve davetli konuklar düğüne büyük ilgi gösterdi.

Düğünde duygusal bir konuşma yapan ÇukurovaSİFED ve DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış,"Bugün gözümün bebeği Aslı yuvadan uçuyor. Sağlam bir temelle inşa edilen bu birliktelikleri ömür boyu mutlu sürmesi dileğimle;  topluma saygılı, Atatürkçü, çağdaş bir aile olacaklarına inanıyorum.Bizi yalnız bırakmayan hepinize çok teşekkür ediyorum. Varolun sağollun" Kış, konuşmasının ardından kızı Aslı'yı ve yeni damat Buğra'yı kutladı.

Canlı müzik eşliğinde gençler büyük coşkuyla dans etti. Davul zurna eşliğinde  halaylar çekildi, Düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala