SİYASET
Giriş Tarihi : 17-01-2019 18:20   Güncelleme : 17-01-2019 18:20

CHP’Lİ KOÇ, MEZİTLİ’Yİ MARKALAŞTIRACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, yaptığı yazılı açıklamada Mezitli ile ilgili hayallerinin olduğunu ve bu hayallerinin Mezitli’yi baştan yaratacağını söyledi

CHP’Lİ KOÇ, MEZİTLİ’Yİ MARKALAŞTIRACAĞIZ

CHP  Mezitli Belediye Başkan A. Adayı S Koç. Görülmemiş bir belediyecilik anlayışı ile birlikte kenti markalaştıracaklarını ifade eden Koç, “Hep birlikte geliyoruz” dedi.

“Toplum adına gerekli adımları atacağız”

Mezitli’de yaşayan tüm vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek daha iyi bir Mezitli inşa etmek için çalıştıklarını ifade etti. Koç, görev verildiği takdirde toplum adına risk ve inisiyatif almaktan çekinmeyeceklerini belirterek” Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımızla sürekli bir araya geliyoruz. Onların düşüncelerini alarak kentimizdeki eksiklikleri tespit ediyoruz. Bu eksiklikler yıllardır çeşitli nedenlerden ötürü giderilmiyor. Ancak biz vatandaşlarımız için daha iyi bir kent yaratmak amacıyla gerekli tüm inisiyatifleri almaktan çekinmeyeceğiz. Toplum adına bir iş yapılacağı zaman bunun önünde kimse duramaz.”Şeklinde konuştu.

MERSİN KENT HABER

PalaPala