GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-08-2017 23:42   Güncelleme : 28-08-2017 23:42

Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Çukurova SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ali Doğan,Yüce Türk milleti, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu mücadeleler sonucunda kazanılan bağımsızlığını her zaman koruyacaktır,dedi.

Çukurova SİFED Başkanı Ali Doğan 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

 

 

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (Çukurova SİFED) Başkanı Ali Doğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95’inci yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

 

Doğan, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı zaferlerden biri olan 30 Ağustos Zaferi'nin yıl dönümünü bir kez daha kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, kahraman ordumuz ve aziz milletimizin şanlı tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten Doğan, “Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhuyla verdiği mücadeleyle bu büyük zaferi kazanmış, bize bu cennet vatanı emanet etmiştir'' dedi.

Doğan, 30 Ağustos Zaferi’nin, vatan toprağı işgal altında bulunan vatansever bir halkın büyük sıkıntılar ve yokluklar içinde azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini tüm dünyaya gösterdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

 

“Başkomutanlık Meydan Muharebesi, mukaddes vatanımızın, milli ve manevi değerlerimizin muhafazası, milletimizin hürriyet ve istiklali uğruna verilen büyük mücadelenin kazanıldığı bir zaferdir. Yüce Türk milleti, her aşaması eşsiz vatanseverlik ve kahramanlık destanlarıyla dolu mücadeleler sonucunda kazanılan bağımsızlığını her zaman koruyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bu güne kadar ülkemizde meydana gelen hain terör saldırılarında şehit olan asker, polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da şifalar diliyorum.'' dileğinde bulundu.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala