GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-04-2023 22:49   Güncelleme : 19-04-2023 12:57

GİŞKAD, Üyeleriyle, Depremzedeler ve CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış İle İftar Yemeğinde Buluştu

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD) her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğinde depremzede vatandaşlar ile GİŞKAD Üyesi ve CHP Mersin 2. Sıra Milletvekili Adayı Gülcan Kış'ı konuk etti.

GİŞKAD, Üyeleriyle, Depremzedeler ve CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış İle İftar Yemeğinde Buluştu

GİŞKAD'ın Geleneksel İftar Yemeğine GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı, CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış, ÇukurovaSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, GİŞKAD Başkanlarından Sevil Şendoğan Yetkin, CHP Kadın Kolları Önceki Dönem Başkanı  GİŞKAD Üyesi Av. Nevin Zaimoğlu, Depremzede vatandaşlar, GİŞKAD Üyeleri katıldı.

Kadir Gecesi, Mersin Büyükşehir Nikah Salo'nunda düzenlenen iftar buluşmasında GİŞKAD Üyeleri depremzedelerle birlik oldu, onlara moral verdi.  GİŞKAD Üyeleri 28. Dönem CHP Mersin Milletvekli Adayı Gülcan Kış'ın 2. sırada aday gösterilmesinden duydukları mutluluk iftar yemeğine damgasını vurdu.

GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı ifatarda konuklarına hitaben yaptığı konuşmasında, "Çok zor günlerden geçiyoruz.Ülkemizin yaşadığı deprem felaketinden sonra  ülke olarak millet olarak büyük acılar yaşadık. Bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine  başsağlığı dilerim. GİŞKAD olarak bizler bu zor zamanlarda  her zaman  vatandaşlarımızın yanındayız." dedi.

Başkan Beydağı, "Bu Ramazanda içimiz buruk. Allah bir daha  böyle acılar yaşatmasın.Bu kutsal Kadir Gecesi'nde depremzede vatandaşlarımızla, GİŞKAD üyelerimizle iftar yemeğinde buluşmaktan  çok mutlu olduk. En hayırlı gecelerden olan Kadir Gecesine iftar yemeğinin denk gelmesinden bahtiyar olduk." dedi.

Başkan Beydağı, GİŞKAD Kurucu Üyesi CHP Mersin Milletvekili Adayı Gülcan Kış'ın seçilebilir  sırada yer almasından  GİŞKAD Ailesi olarak çok mutlu olduklarını ifade ederek " Güzel şehrimiz Mersinimizi daha iyi yerlere taşıyacağına olan inancımız tamdır. Bu yolda kendisine başarılar diliyoruz. Sayın Vekilimizin yolu açık olsun" dedi.

CHP Merin Milletvekli Adayı Gülcan Kış, GİŞKAD Üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Kendi evim burası, buradan seslenmek harika bir duygu. Hepinizin Kadir Gecesi'ni kutluyorum." dedi.

Kış, "2006'dan beri GİŞKAD çatısı altında çok güzel işler, harika projeler geliştirdik, hep birlikte  başardık." dedi.

20 yaşında İnşaat mühendisi olarak mezuniyetinin ardından DERYA Grup Alesi içinde çalışmaya başladığını, 22 yaşında İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalıştığını dile getiren Gülcan Kış, 2004 yılında Yenişehir Belediyesi CHP Belediye Meclisi Üyesi olarak siyasi parti hayatının başladığını, üç dönem  belediye meclisi üyeliğinin sürdüğünü, belirttiği açıklamasında son dönemde de Büyükşehir Belediye Meclisi Üyeliği ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığını ifade etti.

5 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Mersin Büyükşehir Belediyesi  olarak deprem bölgelerine ilk günden itibaren büyük yardım ve destek verdiklerini, Mersin'e gelen depremzede yurttaşlara da kucak açtıklarını dile getiren Kış, bu desteklerin süreceğini belirtti.

Kış, konuşmasının son bölümünde 14 Mayıs seçimlerinde sandığa giderken elinizi vjdanınıza götürün bu ülkenin geleceği için oy verin çağrısında bulunarak "Mersin Hakkını alacak.Bu hak hepimizin. Kadınların parlementoda sesi, temsilcisi olacağım. "sözleriyle konuşmasını tamamladı. Kış, tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı.

GİŞKAD Başkanı Beydağı ve CHP Mersin Milletvekili Adayı Kış, değremzede yurttaşlarla sohpet etti, onların sorunlarını dinledi. Konuklarını iftar yemeği sonrası araçlarına kadar uğurladı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör