GÜNCEL
Giriş Tarihi : 20-12-2023 12:32   Güncelleme : 20-12-2023 14:38

GİŞKAD, Yeni Yıl Balosunda Buluştu

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), üyeleriyle buluştuğu Yeni Yıla Merhaba Balosu'nda birarada bulunmanın çoşkusu yaşandı.

GİŞKAD, Yeni Yıl Balosunda Buluştu

GİŞKAD'ın Divan Otel'de düzeblediği  geleneksel Yeni Yıla Merhaba Balosu'na GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, CHP Mersin milletvekili Gülcan Kış, KKTC Mersin Başkonsolosu Zalihe Mendeli, Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer, MTOSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta, MEP Dönem Başkanı Servet Özkaya, İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürü Aysun Cennet Kılan, Mersin Kent Konseyi Başkanı Ayferi Tuğcu, GİŞKAD Yönetim Kurulu ve GİŞKAD Üyeleri katıldı.

GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı,  "Bu akşam GİŞKAD, 17. yaşını kutluyor" sözüyle başladığı konuşmasında  malesef 2023 yılı hafızalarımızda  pek güzel bir iz bırakmadığını, ülkemizde büyük acılar yaşandığını yurtdışında Filistin'de yaşanan insanlık dışı drama dikkat çekti.

Beydağı, 7 Ekim'de başlayan Filistinlilere karşı İsrail'in ağır insanlık dışı başlattığı savaşa duyarsız kalan dünyaya dikkat çekerek "Filistin'de dünyanın gözü önünde bir soykırım yaşanıyor" dedi.

Beydağı, "Dayanışma ile hep birlikte bu zor günleri aşacağız. Yılın bu son günlerinde olumsuzlukları  geride bırakacağız.

Başkan Beydağı, "Her yeni yıl bir umut, yeni bir başlangıç, hayellerimizin peşinden koşmaktır.  GİŞKAD Ailemizle birlikte bu heyecanı yaşıyoruz. Gelecek günlerin umut getirmesini diliyoruz. 

Birlikte çıktığımız bu yolda,  attığımız her adımda, daha güzel daha  başarılı bir GİŞKAD için  çalıştık. Bizler, çağdaş, yenilikçi, özgüveni yüksek, iş dünyasında etkin kadınlar olarak,  her zaman daha ileriyi hedefledik.  Bunun için de her zaman çalışmaya devam edeceğiz. 

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız  bu günlerde, geçmişte elde ettiğimiz kazanımların bir kez daha hatırlanması ve geleceğe umutla bakmak için bu bir fırsattır.

Kurtuluş Savaşının başladığı yıllallarda dahi  kadının gücüne inanan , kadını toplumsal hayatta destekleyen,  Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu  Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e  minnet ve özlemle saygılarımı sunuyorum.  Onun açtığı yolda kararlılıkla yürüyeceğimize ve çalışacağımıza  söz veriyoruz.  Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Herzaman olduğu gibi başlangıçtan bugüne  emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum.  Başta kurucu başkanımız Cavidan Demirağ ve yönetim kuruluna,  4. Dönem Başkanımız Sevil Yetkin ve yönetim kuruluna,  5. dönem başkanımız  Müge Sungur Enön ve yönetim kuruluna,  6. ve 7. dönem başkanı Ayferi Yuğcu ve yönetim kuruluna , başkanlığım döneminde devam eden  8. dönem yönetim kuruluna, üyelerimize, yönetici asistanımız Şehnaz Haytaoğlu'na çok teşekkür ediyorum.

Yeni bir yıla girerken  sevgili Atamızın dediği gibi  "Yurtta sulh cihanda sulh" temennisiyle Sağlıklı, neşeli bir yıl geçirmenizi diliyorum" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

GİŞKAD'ın Yeni Yıla Merhaba Balosunda 4. Dönem GİŞKAD Başkanı Sevil Yetkin'e 15 yıl, , 10.  Yılını dolduran üyelerden  Şemsa Öner, Ayşe Gök, Leyla Ruken Yolcu, Hamide Özel, Saliha Adıcan, Gülriz Andıç, Nilüfer Aydoğan  Bakırezen'e 10 Yıl Plaketi verildi.

 Öznur Sayıcı,  Özcan Deniz, Reyhan Yılmaz'a teşekkür belgesi verildiği akşamda  Bedirhan Sümeli, Aysun Cennet Kıldan, Berati Tuncer, Salih Pala, Esmahan Yaramış,ve Şehnaz Haytaoğlu'na destek ve katkılarından dolayı plaket  takdim edildi..

GİŞKAD'a katılan yeni üyeler Gülfidan Uğur, Sevda Zeren, Canan Arısüt, Sibel Bat Tekiş, Cemile Özdemir,  Prof. Dr. Duygu Bilge, şiltlerini takakarak GİŞKAD Ailesine katıldı.

GİŞKAD'ın 17. yılını kutladığı baloda, tüm üyelerle birlikte" pasta" kesildi.

Gecede sahne alan GRUP, bir birinden güzel şarkılar söyledi. Baloya katılanları yeni yılı birlikte  kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Gecede geleneksel hediye çekilişi renkli görüntüler eşliğinde gerçekleştirldi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör