GÜNCEL
Giriş Tarihi : 30-12-2023 18:47   Güncelleme : 30-12-2023 18:47

İl Başkan Aldemir, Yeni Yılı ve 3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu'nu Kutladı

AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, Yeni Yılı ve 3 Ocak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılını yayınladığı mesajla kutladı.

İl Başkan Aldemir, Yeni Yılı ve 3 Ocak Mersin'in Kurtuluşu'nu Kutladı

Yeni yıl ve Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Mersin İl Başkanı Adem Aldemir, “Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, şehrimizin bağımsızlığını ifade eden oldukça önemli ve özel bir gün olan 3 Ocak tarihi Mersin’in kurtuluş günüdür.” dedi.

 

Mesajına Mersin halkının yeni yılını kutlayarak başlayan İl Başkanı Aldemir, “Yeni yıl ile birlikte kentimiz için çok önemli bir gün olan 3 Ocak Mersin’in düşman işgalinden kurtuluş Günü’nü hep birlikte kutlayacağız. Mersinli hemşehrilerimizin yeni yılını kutlarken, ülkemiz, milletimiz ve bütün insanlık için huzur ve barış dolu aydınlık bir gelecek temenni ediyor, 2024 yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum. 3 Ocak sadece Mersinimiz için değil, ülkemiz için yeniden dirilişin önemli sembollerinden biridir. Atalarımız, her türlü imkansızlıklara rağmen, büyük bir gayretle topyekun direnişi zafere dönüştürmeyi başarmıştır. Bizim de amacımız atalarımızın büyük fedakarlıklar sonrasında bize bıraktığı, bizim de çocuklarımıza bırakacağımız bu kenti, barışın, huzurun ve hoşgörünün merkezi haline getirmek olmalıdır. Kentimizi işgalci düşman kuvvetlerinden kurtararak destan yazan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, millet olarak onları minnetle yad ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Mersinlilerin yeni yılını ve Mersin’in kurtuluşunun 102. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.” dedi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör