GÜNCEL
Giriş Tarihi : 15-06-2023 10:37   Güncelleme : 15-06-2023 10:39

Kıratlı, KİT Komisyonu Üyeliğine Seçildi

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, TBMM 28. Dönem meclis komisyonları seçiminde Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu üyesi seçildi.

Kıratlı, KİT Komisyonu Üyeliğine Seçildi

28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti’den Mersin Milletvekili seçilen Ali Kıratlı, meclisin en önemli komisyonlarından biri olan Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyeliğine seçildi. TOKİ, TEDAŞ, TRT, kamu bankaları, kamu enerji şirketleri gibi birçok kurumu denetleyecek olan komisyon üyeliğine seçilen Kıratlı, Türkiye Yüzyılı döneminde önemli bir görev üstlendiğini belirterek, Mersin başta olmak üzere Türkiye için durmaksızın çalışacağının altını çizdi.

Meclisteki yeni göreviyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere benim bu denli önemli bir göreve getirilmemdeki herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’mizin 100. Yılında, Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız bu kutlu yolda Mersin başta olmak üzere ülkemize hayırlı ve güzel işler yapmak için durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz. Allah bizlere, cennet vatanımıza ve Mersinimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" dedi.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör