SİYASET
Giriş Tarihi : 17-04-2023 21:52   Güncelleme : 17-04-2023 21:52

KOCAMAZ: “BİRLİKTE KAZANACAK, TARİH YAZACAĞIZ“

14 Mayısta yapılacak Cumhur Başkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri kapsamında İyi Parti Mersin’ de çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KOCAMAZ: “BİRLİKTE KAZANACAK, TARİH YAZACAĞIZ“

İl ve ilçe genelinde esnafları dolaşan İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı, GİK  Üyesi ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz,  büyük ilgi ve sevgi ile karşılaşırken, sokakta vatandaşlarla birebir görüşerek sorunlarını dinledi.

25 Yıllık Belediye Başkanlığı döneminde toplumun hemen hemen her kesimine dokunan ve büyük teveccüh gören Kocamaz’ın, İYİ Parti’den Milletvekili Adayı olması vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

Toplumla sürekli olarak iç içe olan Kocamaz, milletvekili adayı olmasından sonra da hergün mahalle, esnaf, vatandaş ziyaretlerine devam ediyor.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Tarsus ilçe başkanlığı tarafından organize edilen programla ilçe başkanı Burak Özdil ve İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Esin Erkoç ile birlikte Tarsus Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

Sanayide bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret eden Kocamaz, sıkıntıları dinledi, esnaflara önümüzdeki bu seçimin önemini anlattı.

Sanayi esnafı zamlardan ve ekonomik sıkıntıdan dert yanarken, Kocamaz, bu sıkıntıların son bulması için 14 Mayıs seçiminin son şans olduğu mesajı verdi. Kocamaz, herkesten iyi düşünüp ona göre karar vermesi istedi.

Esnaf ziyaretinde Kocamaz,  Mersin ve ilçelerinin geleceği için hep birlikte çalışacaklarını ve Tarih yazacaklarını dile getirdi.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin yalnızca bölgesel değil küresel manada büyük bir önem taşıdığını belirten Milletvekili Adayı Kocamaz, hep birlikte tarih yazacaklarının vurgusunu yaptı.

Milletvekili adayı Burhanettin Kocamaz ziyaret sonunda güler yüzleri ve misafirperverlikleri için sanayi esnafına teşekkürlerini iletti.

EditörEditör