GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-02-2024 17:14   Güncelleme : 10-02-2024 18:13

Mersin İstişare Kulübü'nden Marka Kent Mersin ve Markalaşma

Mersin İstişare Kulübü Şubat Ayı gündemi "Kentlerin Markalaşması" ve "Marka Kent Mersin Projesi" ile toplandı.

Mersin İstişare Kulübü'nden Marka Kent Mersin ve Markalaşma

MARDE Otel'de  gerçekleştirlen Mersin İstişare Kulübü toplantısına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Mersin İstişare Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Gündüz, Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cihan Yavuz'un yanı sıra Toros Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Köksel Hazır, İş İnsanı Mustfa Güler, Büyükşehir Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada ile İstişare Kurulu üyeleri, konuklar ve gazeteciler katıldı.

Mersin İstişare Kulübü Başkanı Ferudun Gündüz, toplantının açılış konuşmasında, Mersin'in arazileri, doğal güzellikleri,Akdeniz'in en eski antik limanı, sanayi tesisleri, doğal gölleri, ırmakları, zengin bitki örtüsü, kuş cenneti, meraları zengin tarihi eserleri ormanları, yaylaları, modern spor tesisleri, yeni stadyumu, operave balesi, klasik Türk Müziği Korosu, olan bir kent düşünün sözleriyle Mersin'in emsalsiz güzelliklerini ifade ederek  "Mersinli Kimdir ?"  sorusunu  MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır'ın" tanınıyla  yanıtladı. Kaderini Mersin'de arayan, işini Mersin'de kuran ailesini bu kente emanet eden Mersin'in iyiliği için çalışan kenti koruyan dini, etnik kimliğini sorgulamayan aydiyetlik duygusuyla bu kentte yaşıyan, bu kentte çalışan , aşını bu kentte arayan herkesin Mersinli olduğuna dikkat çeken Gündüz, bu birlik ve beraberliği her yerde sahiplenip yaygınlaştırılması dileğinde bulundu.Konuklarına Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in toplantıya katılacağı bilgisini veren Gündüz, Şubat ayının 28'inde Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in istişare toplantısına katılacağı açıklamasında bulundu.

Gündüz, Kentlerin Markalaşması, Marka Kent Mersin Projesi gündemiyle toplandıklarını belirterek  Çukurova Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Cihan Yavuz'dan "Kentlerin Markalaşması,Marka Kent Mersin ile ilgili bir sunum gerçekleştireceğini söyledi. 

Prof. Dr. Mehmet Cihan Yavuz'un özgeçmişinin ardından Yavuz, sunumunu gerçekleştirdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

 

EditörEditör