KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 14-01-2017 21:30   Güncelleme : 14-01-2017 21:30

ŞENLİK ÇIKMAZI TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından kültürel etkinlikler kapsamında 2016-2017 sezon oyunu olarak sahnelenen “Şenlik Çıkmazı” isimli tiyatro oyunu Mersinli tiyatroseverlerle buluştu.

ŞENLİK ÇIKMAZI TİYATRO SEVERLERLE BULUŞTU

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda sahnelenen oyuna Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TRT Çukurova Müdürü Sebahattin Kahraman, Mersin İl Kültür ve Turizm Müdürü Bahaettin Kabahasanoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının dokuz kişilik kadrosu ile sergilediği Erkan Gündüz tarafından yazılan Tolga Manyer tarafından yönetilen “Şenlik Çıkmazı” adlı iki perdelik tiyatro oyununda, eski bir roman mahallesi olan Şen Mahallesi’nden farklı hayal ve umutla ayrılan mahalle sakinlerinden sonra geriye kalan birkaç ailenin yaşadığı olaylar komediye dönüştürülerek izleyicilerin beğenisine sunuldu. Vatandaşlardan büyük ilgi gören “Şenlik Çıkmazı” isimli tiyatro gösterimi, Mersinliler için farklı bir kültürel etkinliğe imza atarak vatandaşlardan tam not aldı.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör