SİYASET
Giriş Tarihi : 17-12-2018 18:30   Güncelleme : 17-12-2018 18:30

SİNAN KOÇ; MEZİTLİ’NİN OTOGAR SORUNU BİTECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Koç’un projeleri arasında yer alan ve Mezitli için önemli projelerden biri olarak gösterilen Cep Otogar projesiyle birlikte kentin otogara ulaşma sorununun biteceği düşünülüyor.

SİNAN KOÇ; MEZİTLİ’NİN OTOGAR SORUNU BİTECEK

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan A. Adayı Sinan Koç, projelerini Mersin’le paylaşmaya devam ederken projelerinin detaylarını da açıklamayı sürdürüyor. Koç’un projeleri arasında yer alan ve Mezitli için önemli projelerden biri olarak gösterilen Cep Otogar projesiyle birlikte kentin otogara ulaşma sorununun biteceği düşünülüyor.

‘Otogara ulaşım eziyet’

Sinan Koç, Cep Otogar Projesi ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Mersin’deki Şehirlerarası Otobüs Terminali(MEŞOT)’nin Mezitli kent meydanına uzak olması nedeniyle vatandaşlarımız oldukça sorun yaşıyorlar. Mezitli ile otogar arasında sadece belediye otobüslerinin hizmet vermesi bunların sayısının da az olması çözüm olmuyor. Öte yandan otobüs ile ulaşımda otogara varış süresi oldukça fazla vatandaşlarımız büyük sıkıntı yaşıyorlar. Otogara ulaşım eziyet haline geliyor.”

“Yaşam alanımızı güzelleştireceğiz”

Mezitli’nin bunu hak etmediğini aktaran Koç, “Kentimiz bunu hak etmiyor. Dünya kenti diyoruz dünyanın en iyi belediyelerinden biriyiz diyoruz ancak otogara gidemiyoruz. Mezitli hak ettiği konuma artık gelmeli. Doğasıyla ve deniziyle muazzam olan bu yaşam alanını hep birlikte güzelleştireceğiz” dedi.

MERSİN KENT HABER

PalaPala