MAGAZİN
Giriş Tarihi : 03-08-2023 18:40   Güncelleme : 03-08-2023 18:40

Şort'tan Yeni Şark, Sen Gülünce Döndü Dünya

İstanbul merkezli alternatif rock grubu Şort, heyecan verici yeni şarkıları "Sen Gülünce Döndü Dünya"yı Avrupa Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

Şort'tan Yeni Şark, Sen Gülünce Döndü Dünya

Avrupa Müzik etiketiyle Şort'tan Yeni Şarkı: "Sen Gülünce Döndü Dünya"

Grubun enerji dolu tarzını yansıtan bu yeni single, duygusal sözleri ve güçlü enstrümantasyonuyla dikkat çekiyor. Sen Gülünce Döndü Dünya, aşk sözleri ve eğlenceli müziğiyle dinleyicilere umut veriyor. Şort grubu bu parçayla ilgili olarak, "Bu şarkıyla dinleyicilere pozitif enerji ve umut dolu bir deneyim sunmak istedik. Umuyoruz ki bu parçamız, insanların yüzünde bir gülümseme bırakır.” şeklinde açıklama yaptı. Sonbaharda çıkması planlanan “Aydan Çıkmazı” isimli albümlerinden ikinci parçayı yayımlayan grup, haziran ayında da albümden ilk parça olan Kavga’yı çıkarmıştı. Şarkının prodüktörlüğünü yine mor ve ötesi ile Aleyna Tilki’nin Yaz Yaz Yaz düetinin prodüktörü de olan Kaan Arslan yaptı. Müziğine önem verdiği kadar görselliğe de önem veren Şort, şarkının kapak tasarımında aynı zamanda grubun bateristi olan Kürşat Köyceğiz, lirik videosunda ise "Sevmeden de Yaşanmaz", "Beni Sen Yaratmadın" ve Sezen Aksu bestesi "Unuttun mu Beni" şarkılarıyla bilinen İsa Özkocaman ile çalıştı. Grup, sonbaharda çıkacak Aydan Çıkmazı isimli albümlerinde İsa Özkocaman ile beraber bir düete de yer vereceklerinin sinyalini verdi. Sen Gülünce Döndü Dünya, Avrupa Müzik'in YouTube, Şort’un diğer dijital platformlardaki resmi kanalları ve müzik platformlarında dinlenebilir durumda. Şort'un hayranları ve alternatif rock müzikseverler, yeni şarkıları "Sen Gülünce Döndü Dünya" ile grubun yaratıcı ve dinamik müzikal dünyasına bir kez daha dalış yapabilirler.

Şarkıyı dinlemek veya indirmek için: Spotify: https://spoti.fi/3Oci7kk Apple Music: https://apple.co/3rMfRcd Muud: https://www.muud.com.tr/sa/1718151 fizy: https://fizy.in/QgM53 YouTube Music: https://bit.ly/3DuKXYq Deezer: https://www.deezer.com/tr/album/464123645

Şort hakkında

Grup, iki arkadaşın müzik yapma istekleriyle 2018 yılında kuruldu. Bugün İlker Aydın, Kürşat Köyceğiz, Çağrı Kalaycı ve Tolga Tepecik’ten oluşan Şort, 2019 yılından beri kendi ürettikleri bestelerini dinleyiciyle buluşturuyor. 2019 yılında yayımladıkları “Ruh Halim Öyle Böyle” ile Red Bull Warm Up yarışmasını kazanan grubun en çok dinlenen şarkısı ise “Yıldızlar ve Gece” oldu. Aynı yıl, çıktıkları ilk festival olan ve Işık Üniversitesi Şile Kampüsü’nde düzenlenen IşıkFest’te Murat Boz ve Ümit Sayın ile beraber “Vazgeç Gönül” şarkısını söyleyerek başarılı bir performans sergiledi. 2020 yılında çıkan “Şarkılar Bile Dans Eder” adlı ilk albümlerinin ardından Aksi Moda, The Wall Kadıköy, Oldies Taksim gibi birçok yerde sahne alan Şort, konserlerde müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör