GÜNCEL
Giriş Tarihi : 08-03-2024 17:19   Güncelleme : 10-03-2024 13:02

8 Mart Derya Grup Kadınları Özeldir Etkinliği Düzenlendi

DERYA Grup, "8 Mart Derya Grup Kadınları Özeldir" etkinliğinde kadın personeliyle birlikte kahvaltı yapıldı.Söyleşi sunumları gerçekleştirildi.

8 Mart Derya Grup Kadınları Özeldir Etkinliği Düzenlendi

Chefmezze'de DERYA Grup, " Derya Grup'un Güçlü ve Çalışkan Kadınları" mottosuyla çalışan kadınlarına özel düzenlediği etkinlikte Prof. Dr. Filiz Çayan "Kadın Sağlığı", Uzman Dietisyen Cansın Kış "Çalışan Kadının Dengeli Beslenmesi", ve Uzman Psikolog Deniz Hocaoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Mersin’de ve çevre ilçelerde birçok alanda hizmet veren DERYA Grup, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'ne özel geleneksel etkinliği  kahvaltı ile başladı. 

DERYA Grup adına DERYA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Yeşim Kış, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çalışanlarımızın büyük bir bölümünü kadınlardan oluşmaktadır. Bugünü her yıl düzenleyerek  geleneksel hale getireceğiz.  Kadın personelimizle her yıl coşkuyla güzel bir biçimde  kutlama arzusundayız.Bu etkinliğimizde davetli konuklarımızla birlikte olacağız. Onları dinleyeceğiz" dedi.

Yeşim Kış, Bugün düzenledikleri etkinlikte yer alan Prof. Dr. Filiz Çayan'a, Uzman Dietisyen Cansın Kış'a ve Deniz Hocaoğlu'na etkiliklerine konuk oldukları için teşekkür etti.  Derya Grup kadın çalışanlarının "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" kutlayan Yeşim Kış, Derya Grup'un bugünlere gelmesinde kadın çalışanların büyük emeği olduğunu söyledi.

DERYA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Kış, DERYA  Grup'un geçen yıl 45. yılını kutladıklarını ifade ettiği konuşmasında başarılarıyla DERYA Grup'un bugünlere gelmelerinde kadın çalışanlarının büyük emeği olduğuna dikkat çekti. Başkan Kış, "Kuruluşumuzdan bugüne kadar kadın emeğini çok önemsiyoruz.Çalışan personel sayımız her geçen gün büuüdü,bünyemizde yer alan şirketlerimizin  % 37'ni kadınlar oluşturuyor. Kadın personeli istihdamını % 50'ye ulaştırmayı hedefliyoruz. " dedi, Kadın çalışanlarına teşekkür eden Başkan Kış, "Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Hafta sonu yapılan TÜRKONFED Genel Kurulu'nda önceki dönem ÇUKUROVASİFED Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Hüseyin Kış, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Prof. Dr. Filiz Çayan "Kadın Sağlığı",ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi.

Uzman Dietisyen Cansın Kış "Çalışan Kadının Dengeli Beslenmesi",ilgili kadınlara küçük tüyolar verdi, daha sağlıklı olmak için beslenme önerilerinde bulundu. Uzman psikolog Deniz Hocaoğlu bilgi ve birikimlerini kadınlarla paylaştı.

Kadınların soruları yanıtlandı. DERYA Grup, bugüne özel kadın çalışanları için hazırlanan hediyeleri takdim edildi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör