GÜNCEL
Giriş Tarihi : 27-02-2024 19:58   Güncelleme : 27-02-2024 21:24

Abdullah Özyiğit Seçim Koordinasyon Merkezi Coşkuyla Açıldı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit, "Seçim Koordinasyon Merkezi" düzenlenen miting ile açılışı gerçekleştirildi.

Abdullah Özyiğit Seçim Koordinasyon Merkezi  Coşkuyla Açıldı

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit, İkinci Çevre Yolu üstündeki "Seçim Koordinasyon Merkezi"  miting havasında partililerin alkışlarıyla açıldı.

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı ve CHP Yenişehir Belediye Başkan Adayı Ecz. Abdullah Özyiğit, açılışta yaptığı konuşmasında "Gelecek Seninle, Gelecek Yenişehir'de" sözleriyle açılışa katılanları selamlayarak, kendsine destek veren partilileri, dostlarını selamladı.

Başkan Özyiğit, Seçim Koordinasyon Merkezi'ne gelişinde  "Gelecek seninle Yenişehir'de" slagonlarıyla  çoşkuyla karşılandı. 

Başkan Özyiğit, "5 yıldır yaptığımız gibi tüm gücümüzle, kendimize inanıyoruz, çünkü bilime inanıyoruz, çünkü  dünyanın en büyük devrimcisi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolundayız. Yenişehir gelişmeye devam edecek. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın 2020 yılında yaptırdığı araştırmada Yenişehir, Türkiye'nin en gelişmiş 49. ilçesi oldu." dedi.

2017 ise 70. sırada olduğunu anımsatan Başkan Özyiğit, bu yükselişin altında yürüttükleri "çağdaş belediyecilik" anlayışı olduğunu dile getirerek, "Hedefimiz ilk ona gelmek" dedi.

Yenişehir halkının standardını hızla yükseltmek olduğunu ifade eden Özyiğit, "Bunu hep birlikte ortak akılla  ortak çabayla gerçekleştireceğiz" dedi.

"Ben CHP'liym " sözleriyle devam eden Özyiğit, "Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu  Cumhuriyet Halk Partisi'nin  bir neferi olmaktan onur duyuyorum. Ancak biz belediye başkanı olduktan sonra  parti rozetimizi çıkartarak Türkiye Cumhuriyeti rozetini takarız. Hangi renkten, hangi ırktan, hangi mezepten olursa olsun, hangi siyasi görüşten olursa olsun, onlara eşit mesafede kalırız. Yenişehir'de yaşayan herkes benim ailemdir. Onların hakkını korumak benim en önemli vazifemdir. Bizim şiarımız bir kişinin hakkını üçyüz bin kişiye yedirmemek, üçyüz bin kişinin hakkını da bir kişiye yedirmemek olacaktır.Bizim işimiz adaleti sağlamak,  herkese eşit davranmak olacaktır. Bu anlayışı korumaya devam edeceğim. Bunun için sizlere söz veriyorum.  Beş yıldır hiçbir fedakarlıktan kaçamadan hizmet verdik. Haktan, halktan ve adaletten yana olduk. İnsan onuruna yarışır, huzurlu , çağdaş bir Yenişehir için, Tüm gücümüzle çalışıyoruz.Çalışmaya devam edeceğiz.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Başkanımız Vahap Seçer ile birlikte  çalışıyoruz. Mersin Halkı Cumhuriyet Halk Partisi belediye yönetim anlayışını seviyor. Büyükşehirde de  hizmetlerimizle devam edeceğiz. Sizlerin emekleriyle hem Yanişehir'de hem de Mersin'de CHP Belediyeciliğini uygulamaya, halka göstermeye  devam edeceğiz. 

Özyiğit, "Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in  önderliğinde partimizin  tüm kadrolarıyla "halkçı belediyeciliği"  iktidara taşımaya kararlıyız. Genel Başkanımız Karşıyaka, Çankaya ve Yenişehir'i örnek göstererek Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğine oy verin" çağrısını hatırlattı.

Özyiğit "Cumhuriyet Halk Partili Belediye başkanlarına güvenin, onlara oy verin, çünkü onlar doğru bir gelenekten geliyor. Onlar Sosyal Demokrat Belediyecilik Anlayışından Geliyor.Çünkü onlar "halk" için üretiyor."  sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Başkan Özyiğit, "Halkın mutluluğu ve refahını artırmak için yenilikçi projelerle sürdürülebilir çözümlerle, Yenişehirimizi daha yaşanabilir, bir kent haline getireceğim. Bizimle birlikte bu yolda yürüyen bize güvenen bize destek veren,  her bir Yenişehirliye, gönülden teşekkür ediyorum. Gelecek seninle, Gelecek Yenişehir'de" sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör