TURİZM
Giriş Tarihi : 29-10-2020 00:08   Güncelleme : 31-10-2020 21:24

BN Thermal Hotel Kapılarını Misafirlerine Açıyor

Mersin’de Akdeniz Bölgesinin en büyük termal tesisi BN Thermal Hotel 29 Ekim’de ilk misafirlerini kabul etmeye başlıyor.

BN Thermal Hotel Kapılarını Misafirlerine Açıyor

BN Thermal Hotel, Günlerdir süren hummalı çalışmaların ardından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hizmete başlıyor.

 İlk konuklarını çiçeklerle karşılamanın heyecanını yaşayan BN Thermal Otel, ilk günün akşam yemeğinde konuklarıyla birlikte açılışa özgü kutlama pastası sürprizi bekliyor. 

BN  Thermal Hotel Müdürü Hakan Mertgenç, doğayla iç içe bağın, bahçenin içinde bir cennet köşesi olan İçmeler mevkinde son derece modern mimarisiyle konuklarına her türlü konforu BN HOTEL, Yüzde yüz misafir memnuniyetiyle, kaliteden hiç ödün vermeden, üst segmente hitap ediyoruz” sözleriyle başladığı açıklamalarında “ Sağlık Turizminde Akdeniz Bölgesine öncülük ediyoruz. Biz Akdeniz’in Termaliyiz.”dedi. 

BN HOTEL’in son teknolojilerin uygulandığı ultra lüks, modern donanımlı ve konforlu 249  odalarıyla dikkat çekmekte.

 Bir birinden farklı büyüklükte  25 metrekareden  başlayan  odaları 29, 37, 78 metrekareye uzanan seçeneklerine  200 metrekarelik oda seçeneklerde konaklamada sınır tanımıyor. BN HOTEL 9 Farklı büyüklükte odalardan oluşmakta. 

Odalar ses yalıtımlı, yanma özelliği olmayan kapılar halılar, kullanılan en kaliteli ürün ve malzemelere de dikkat çekici. 

BN HOTEL, misafirlerine son derece hijyen içinde ünlü aşçıların hazırladığı sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sunuyor.( yarım pansiyon) 15.00-16.00 saatleri arasında da her gün konuklara çay-pasta saati hizmeti verilmekte. 

BN HOTEL,  termal oteller içinde  termo mineral özelliğiyle benzerlerinden farkı özellikler içerdiğini belirten Otel Müdürü  Hakan Mertgenç, sağlık için gelen misafirler, sağlık bildiriminde bulunduğunu ifade ettiği açıklamasında, termal hizmetlerin içme-banyo-inhalasyondan (solunum yolu) oluştuğunu termal hizmetler bir bütün içinde sunulan, ender şifa özelliğiyle sağlık için şifa arayanlar için bulunmaz özelliklerini ifade ederken, termal suyun  mineral yapısıyla da mineral özelliğinin farklılığına dikkat çekiyor. 

Romatizmal ağrılar, cilt sağlığı için ideal özellikler taşıyan BN HOTEL, doktoruyla, hemşireleriyle, termal uzmanlarıyla, sağlık ekibiyle spesifik  bir otel taşıdığının altını çizen Mertgenç, müşteri memnuniyeti temel ilkeleri olduğuna dikkat çekiyor.

Termal havuzların 38 ile 41 derece sıcaklık seçeneği sunuluyor. Misafirlerine  termal seansları dışında kışın ısıtılmalı havuzlarıyla daha güzel hoşça vakit geçirebilmeleri için farklı etkinliklerle eğlenceli animasyonlar sunuluyor. Havuz voleybolu, su topu, eğlence oyunları, masaj salonları spor aktiviteleri. Çocuklar için uzman animasyon ekibiyle KIDS CULB en eğlenceli yerlerden. Modern Sineması ve Diskosu dikkat çekerken, restaurantı, konferans salonları büyüleyici.

BN HOTEL termal alanında uzmanlaşmış profesyonel personeliyle sağlık turizmine gönül vermiş turizm gönüllülerinden oluşuyor. 

Salih Pala 

MERSİN KENT HABER 

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala