YAŞAM
Giriş Tarihi : 19-08-2023 08:33   Güncelleme : 19-08-2023 08:33

GİRİŞİMCİ İNSAN KAYNAKLARI DERNEĞİ TOPLANDI

2010 döneminde kurumsal firmaların profesyonel yöneticileri tarafından platform olarak kurulan ve 2017 döneminde sivil topum kuruluşu haline gelen Girişimci İnsan Kaynakları Derneği üyeleri Networking etkinliğinde Navona Otel’de bir araya geldi.

GİRİŞİMCİ İNSAN KAYNAKLARI DERNEĞİ TOPLANDI

İnsan Kaynakları Uygulamaları alanında gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Girişimci İnsan Kaynakları Derneği, özellikle pandemi sonrasında çalışma hayatında meydana gelen değişiklikler konusuna vurgu yaparak firmaları geleceğe hazırlıyor.

İnsan Kaynakları Daha da Önemli Hale Geliyor

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan ÖZADA; yaşanan teknolojik devrimin çalışma hayatında işlerin tanımını, çalışma şekillerini, başarılı olmak için gerekli yetkinlik setlerini derinden etkilediğini söyledi. Uzaktan çalışma, online eğitim, çevrimiçi toplantılar çalışma hayatında önemini arttırdığı bir dönemde şirketlerin eski yönetim anlayışı ile yönetilemeyeceğinin altını çizen ÖZADA; mevcut çalışanların yetenek dönüşümünün sağlanmasının yanında, yeni yeteneklere ulaşmada işveren markası kavramının önem taşıdığını söyledi.

Şirketlerin personel bulamama konusunda şikayetlerini her geçen gün arttığı bir ortamda İnsan Kaynakları departmanın da kurum kültürünü de içerecek şekilde kendini güncellemesi gerektiğini belirtti.

10. İnsan Kaynakları Zirvesi Türkiye çapında konuşulacak

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği tarafından düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi ile 2023 döneminde Türkiye çapında etki yaratmak istediklerini belirten ÖZADA, iş birliği yapılan kuruluşlar, davetli konuşmacılar ve program içeriği üzerinde çok sıkı bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Bugün finansman ayağı çok güçlü kurumların bile etkinlik yapmakta zorlandığı bir dönemde Mersin’in markası haline gelen İnsan Kaynakları Zirvesinin yapılıyor olmasını sürdürülebilirlik açısından önemli olduğunu belirten ÖZADA, uluslar arası ve ulusal markaların profesyonel yöneticilerinin bilgi ve deneyimleri ile Çukurova bölgesine katkı sağlamak istediklerini ifade etti.

Gerçekleştirilecek olan 10. İnsan Kaynakları Zirvesi ile ilgili üyeler ile fikir alışverişi yapıldığı toplantı başarılı bir şekilde sona erdi.

EditörEditör