GÜNCEL
Giriş Tarihi : 09-03-2024 12:55   Güncelleme : 09-03-2024 15:47

GİŞKAD Genel Kurulu'nda Başkan Mürvet Beydağı Güven Tazeledi

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), 8. Olağan Genel Kurulu'nda GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, oybirliğiyle yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

GİŞKAD Genel Kurulu'nda Başkan Mürvet Beydağı Güven Tazeledi

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), 8. Olağan Genel Kurulu, Mersin Divan Otel'de gerçekleştirildi.

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), 8. Olağan Genel Kurulu, yeter sayının oluşmasının ardından  genel kurul, GİŞKAD Yönetim Kurulu Başkanı Mürvet Beydağı'nın açılış konuşmasıyla başladı.

GİŞKAD Başkanı Beydağı,Genel Kurulu selamlayarak başladığı açılış konuşmasında üyelerine ve konuklara "hoş geldiniz" dedi.

Başkan Beydağı, "Birbirimize duyduğumuz güven ve ortak amacımız doğrultusunda 8. Olağan Genel Kurul toplantısında  bir kez daha bir araya gelmiş bulunuyoruz.  Öncelikle geçtiğimiz dönemde yürüttüğümüz çalışmalarla,  derneğimizi daha da güçlendirerek ve toplumumuzda daha fazla hizmet sunma noktasında önemli adımlar attık. Her birimizin burada olması,  derneğimize olan bağlılığımızı ve sorumluluk duygumuzu ortaya koyuyor.  Biraraya gelerek derneğimizi daha ileriye taşımak için  birlikte çalışma kararlılığımızı ifade ediyor.  Siz değerli üyelerimizin  destek ve katkılarıyla  önümüzdeki dönemlerde de  daha büyük başarılara  imza atacak inancımız tamdır.  Hep birlikte derneğimizi  daha etkili daha güçlü,  sosyal sorumluluk anlayışına uygun,  çalışacağımızdan hiç şüphemiz yok. 

Bu süreçte desteklerini sunan,  geçmiş dönem başkanlarıma, görev alan yönetim kurulu üyelerine, tüm üyelerimize,  yönetim kurulu üyelerime, asistanıma ve  bize destek sunan konuklarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum.  Bu genel kurul toplantısının derneğimize ve üyelerimize  hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ülkemizde ve Mersin'de daha aydınlık daha başarılı bir geleceğe yürümek dileğiyle, hepinizi en içten duygularımla kalben teşekkür ediyorum. Saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları için saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurulunun seçimi gerçekleştirildi.

Girişimci İş Kadınları Derneği (GİŞKAD), 8. Olağan Genel Kurulu'nda oybirliğiyle Divan Kurulu Başkanlığı'na Av. Fatma Dinç, divan üyeliklerine de Arife Gökpınar ve Hatice Yazdıtuçan seçildi.

Divan Başkanı Av. Fatma Dinç, gündem maddelerine geçilmeden önce verilen önerileri gündeme alarak, tüzükte yapılması istenen değişiklikleri genel kurula sundu. Genel Kurulda tüzük değişikliği önerileri maddeleri teker teker görüşüldü, değişiklik önerilen maddeler oylanarak kabul edildi.

GİŞKAD Yönetim Kurulu Üyesi Seher Kabadayı, 7. Dönem ile ilgili çalışma raporunu genel kurula okudu. Kabadayı, başarılı bir dönemi geride bıraktıklarını dile getirdiği konuşmasında GİŞKAD Ailesinin üyelerinden  2023'te yapılan milletvekilliği seçimlerinde CHP Mersin milletvekili Gülcan Kış'ın  TBMM'nde temil etmesi, TÜİOSB Yönetim Kurulu Başkanı Gül Akyürek Balta'nın başarılı bir iş kadını olarak kendilerini gururlandıklarını dile getirdi. Kabadayı, 17 yıl önce derneğin kurucusu, bugünlere gelmesini sağlayan GİŞKAD'ın kurucu başkanı ve Onursal Başkanı Cavidan Demirağ'a bugüne kadar yaptıkları çalışmalar için teşşekürlerini sundu.

GİŞKAD Saymanı Deniz Fedai   Gelir-gider  raporunu genel kurula sundu.

Denetim Kurulu Raporunu Yönetim Kurulu Üyesi Nazan Üngör genel kurula sundu.

 Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu raporlarının okunnmasının ardından Genel Kurul  okunan raporları oybirliğiyle ibra etti.

Giriş ödentisinin artırılması ve  üye aidatlarının artırılması önerileri görüşülerek karara bağlandı.

Divan Kuruluna önerilen yeni yönetim kurulu, genel kurulda okunarak oybirliğiyle kabul edildi.

GİŞKAD 8. Olağan Genel Kurulu'nda güven tazeleyen GİŞKAD Başkanı Mürvet Beydağı, kendisine ve yeni yönetim kurulu üyelerine gösterilen güvene ve desteklerine teşekkür etti. 7. Dönem yönetim kurulunda görev yapan arkadaşlarına gösterdikleri çaba ve çalışmaları için şükranlarını sundu.

Başkan Beydağı, divan kurulu üyelerine birer demet çiçek takdim ederek teşekkür etti. GİŞKAD Onursal Başkanı Cavidan Demirağ,  GİŞKAD Başkanlığına yeniden seçilen Mürvet Beydağı'ı ve yönetim kurulu üyelerini kutladı, Başkan Beydağı'na  çiçek takdim etti.

YENİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Mürvet Beydağı (Başkan), Gökçen Çakır, Mehpare Avar, Hatice Suray, Prof. Dr. Filiz Çayan, Yeşim Kış Akçer ve Didem Avcı

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Burcu Erol, Semiha Vurgun, Tanyel Gündinç, Gülriz Andıç, Engür Kurtoğlu, Çiğdem Aslanköylü, Nilgün Gizem Yarım

DENETLEME KURULU ASİL ÜYELER

Nibal Savrun, Nazan Üngör, Arife Gökpınar

DENETLEME KURULU YEDEK ÜYELER

Tuba Dörmen, Pınar Afşin Arı, Duygu Türk

DİSİPLİN KURULU ASİL ÜYELER

Av. Fatma Dinç, Öznur Sayıcı, Şilan Türk, Filiz Derkuş Kaplancık, Sibel İnandı.

DİSİPLİN KURULU YEDEK ÜYELER

Hatice Yazdıtuçan, Merve Meriçli Erarslan,  Sezen Isınlık, Gamze Avcı, Züleyha Arlan

FEDERSAYON DELEGELERİ

Mürvet Beydağı, Deniz Fedai, Mehpare Avar, Selma Çağlar, Cavidan Demirağ, Hamide Özel, Gökçen Çakır, Burcu Erol

GİŞKAD 8. Olağan Genel Kurulu, büyük bir olgunluk ve demokrasi şenliği içinde tamamlandı. Toplantı toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör