YAŞAM
Giriş Tarihi : 06-10-2019 10:19   Güncelleme : 06-10-2019 10:43

HURMA KMZ FORUM’DA AÇILDI

HURMA KMZ Kafe Restaurant Forum Mersin'in Kalbinde farklı lezzetleri,hurma bahçesinde,narların gölgesinde,su değirmeninin sesiyle,doğasıyla iç içe kentin yeni yaşam alanı olarak Mersinlilerin hizmetine açıldı.

HURMA KMZ  FORUM’DA AÇILDI

HURMA KZM, Mersin İl Emniyet Müdür Yadımcısı Ercan Elbir'in yanı sıra KIZMAZ Ailesinin ve yakın dostlarının katıldığı etkinlikte hizmete açıldı.

Mersin İş Dünyasının önemli adlarından Hüseyin KIZMAZ,kendi mülkü olan Formun kalbindeki cenneti,insanların dinlenmeleri,çocuklarıyla,eşiyle,dostuyla,arkadaşlarıyla,huzur  içinde doğayla iç içe bu alanda gönüllerince vakit geçirecekleri yer olarak tasarlayarak bu mekanı açtıklarını belirtti.

Mekanı yöneticiliğini ünlü işletmeci Erhan Bektemir yapıyor.Sıcak ve soğuk içeceklerin yanı sıra,restoran hizmetleri sunulan HURMA KMZ,günün hangi saatinde olursa oldun dinleneceğiniz,huzur bulacağının size en yakın noktada hizmet vermekte.Sabah sizlere farklı kahvaltı seçenekleriyle güne sağlıklı ve zinde başlıyacaksınız.Öğlen farklı lezzetlerle damak tadınıza uygun seçeneklerle sizleri bekliyor.

HURMA mutlaka bir soluk dinlenmek için sizleri kahveye,isterseniz sıcak bir çaya bekliyor.

KIZMAZ İNŞAAT Uzun süredir Mersin iş dünyasında başarılı çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

PalaPala