GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-06-2023 10:24   Güncelleme : 29-06-2023 10:58

KIZKALESİ'NDE PLAJLAR DOLDU TAŞTI

9 Günlülük bayram tatilin başlamasıyla Kızkalesi plajı başta olmak üzere Mersin sahillerindeki plajlar doldu taştı

KIZKALESİ'NDE PLAJLAR DOLDU TAŞTI

Kurban Bayramı tatilinde de hem Mersinliler hem de Mersin’e gelen tatilciler tarafından yoğun ilgi gördü, plajlar doldu taştı.

Tatilin gözde adresi Kızkalesi, bayram tatili süresince gelen konuklara daha iyi hizmet verme yarışında. Büyük ilgi çeken Kızkalesi, akşam da eğlencenin ilk adersi oldu. Bir biirinden ünlü sanatçı akşam sahne alıyor.

Kilikya  Hotel'de  Korcan  Yiğit ile Olcay sahne alırken, Barbarasso her akşam yerel sanatçılar canlı müzik var.

Turistik Oteller ve tesislerde yoğunluk yaşanıyor.

İşletmesi Denizkızı Turizm A.Ş.’de olan 5’i mavi bayraklı olmak üzere toplam 12 halk plajı Kurban Bayramında tatilcilerin uğrak merkezi oldu. Yerli ve yabancı turistlerin sorunsuz, güvenli ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlayan Büyükşehir Belediyesi, tertemiz ve güvenli plajları ile de tatilcilerden tam not alıyor.

5’i mavi bayraklı olmak üzere toplam 12 halk plajı Kurban Bayramında tatilcilerin uğrak merkezi oldu. Kızkalesi, Susanoğlu, Ayaş Yemişkumu, Ayaş Kumkuyu, Kocahasanlı Halk Plajı, Kocahasanlı Piknik Alanı, Yapraklıkoy, Sultankoyu, Zincirlikuyu, Töbank, Akkum ve Limonlu olamk üzere toplam 12 halk plajı ile hizmet veriyor.

 Plajlarda ayrıca tüm tatilcilerin yararlanabileceği duş, kabin, WC ve büfe alanı gibi hizmetler de yer alıyor.

12 plajın 7 tanesinde engelli rampası ve engelli yürüme yolları bulunuyor ve böylece engelsiz plajlar ile de tatilcilere hizmet veriyor. 2’si Susanoğlu’nda, 2’si Kızkalesi’nde, 1’i Ayaş Yemişkumu’nda, 1’i Ayaş Kumkuyu’da ve 1’i de Kocahasanlı halk plajında üzere toplam 7 engelli rampası yer alan plaj bulunuyor.

MERSİN KENT HABER

 

 

EditörEditör