EKONOMİ
Giriş Tarihi : 04-01-2023 21:09   Güncelleme : 04-01-2023 21:09

Mersin SMMM Odası'ndan Mersin Vergi Dairesi'de Çözüm Birimi

Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı binasında Mersin Mali Müşavirler Odası "sorunların çözüm birimi" açılışı gerçekleştirildi.

Mersin SMMM Odası'ndan Mersin Vergi Dairesi'de Çözüm Birimi

Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili,  verdiği bir sözü Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirerek vergi mükelleflerin sorunununa çözüm odaklı bir hizmet biriminin açılışını Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal katılımıyla gerçekleştirldi.

Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili,  "Hem meslek mensubunun, hem de mükelleflerimizin sorunlarının çözümü anlamında Vergi Dairesi başkanlığı girişinde bir çalışma birimi oluşturulduk. Her türlü ihtiyacı Mersin SMMM Odası tarafından karşılanan, oda çalışma biriminde dilekçe, bilgiye ulaşma ve yazışmalar İnternet erişimi sayesinde Gib ile bağlantılar rahatlıkla yapılabilecek. Vergi Dairesi’nde meslek mensuplarımızın ve meslek mensubu adaylarımızın kullanacağı yerin açılışı Mersin SMMM Odası Danışma Meclisi üyelerinin katılımıyla Vergi Dairesi’nde gerçekleştirdik" açıklamasında bulundu.

Başkan Türkili. Gelir İdaresi Başkanlığı Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin Baysal'’a bu süreçte sunmuş olduğu destek ve  katkılardan dolayı teşekkür etti.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör