KENT
Giriş Tarihi : 04-04-2016 08:50   Güncelleme : 04-04-2016 08:50

Mersin'de Yıldırım Mayruk'tan Alzheimer'e Defile

Ünlü Moda tasarımcısı Yıldırım Mayruk'tan Mersin'e "2023'e hikayeler 2016 İlkbahar-Yaz dikiş Koleksiyonu"defilesi büyük ilgi çekti.

Mersin'de Yıldırım Mayruk'tan Alzheimer'e Defile

Türkiye Alzheimer Derneği  "Yaşlı Yaşam Merkezi" için defile düzenledi.

Mersin HiltonSA'da düzenlenen defile Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı'nın yanı sıra Mersin iş dünyasının tanınmış şahsiyetleri,pekçok ünlü davetlinin hazır bulunduğu akşam Yıldırım Mayruk'tan muhteşem bir moda finaline sahne oldu.

Başkanı Prof. Dr. Aynur Özge "Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi adına yaptırdığımız Yaşlı Yaşam Merkezi inşaatını bir an önce bitirebilmek adına Yıldırım Mayruk'un koşulsuz desteği ile düzenlediğimiz Mersin Hilton Otel'de  "2023'e hikayeler 2016 İlkbahar-Yaz dikiş Koleksiyonu" defilemize katılımınızdan dolayı çok mutlu olduk.Desteklerinizle bizi onurlandırdınız.Rüyalarımızın bebeği Yaşlı Yaşam Merkezi tamamlanmak üzere .Bugüne kadar bize vermiş olduğunuz destekllerden dolayı şeref duyduk..Yıldırım Mayruk'un koşulsuz desteği ile  "2023'e hikayeler 2016 İlkbahar-Yaz dikiş Koleksiyonu"defilesi düzenleyerek çok büyük destek vererek bizi mutlu etti çok teşekkür ederiz" dedi.

Başkan Özge,konuşmasının ardından Başta yer tahsisi yaparak destek olan Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç,Bilen Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Çokgünlü,Mesiad Başkanı Mehmet Deniz'e,Arbella adına Hasan Arslan'a  sponsor firmaların temsilcilerine  ve ve Yıldırım Mayruk ve Barboros Şansal ekibine teşekkür belgesi verildi.Mayruk'a ressam Mehmet Ali Meriç'in bir tablosu da armağan edildi.

Konuşmaların ardından  Yıldırım Mayruk'un "2023'e hikayeler 2016 İlkbahar-Yaz dikiş Koleksiyonu"defilesi mankenler Merve Büyüksaraç,Er Jena,Suna Mi,Sinem Sülün, Cansu Melis Karakuş,Berna Batur, Günay Musavena, Sercan Demirkaya,Açelya Kartal,Ece Gürsel, Tuğçe Sarıkaya, Ebru Öztürk,Alona Kral büyüleyici sunumuyla sanatseverleri büyüledi Bir birinden güzel kreasyonlar moda severlerin sunumunda büyük alkış aldı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör