YAŞAM
Giriş Tarihi : 23-07-2022 22:40   Güncelleme : 24-07-2022 09:46

Oğuz Hazır İle Gizem Büşra Ölgün Çifti Muhteşem Düğünle Evlendi

Toros Üniversitesi Enstitü Md. Prof. Dr. Köksal Hazır'ın oğlu Av. Oğuz Tekin Hazır ile Şehìr Hastanesinin tanınmış Ortopedi Uz. Fethi Ölgün'ün kızı Dr. Gizem Büşra Ölgün 15.07.2022 tarihinde Kırbeyaz düğün bahçesinde yapılan muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Oğuz Hazır İle Gizem Büşra Ölgün Çifti Muhteşem Düğünle Evlendi

Toros Üniversitesi Enstitü Md. Prof. Dr. Köksal Hazır'ın oğlu Av. Oğuz Tekin Hazır ile Şehìr Hastanesinin tanınmış Ortopedi Uz. Dr. Fethi Ölgün'ün kızı Dr. Gizem Büşra Ölgün, Kırbeyaz düğün bahçesinde hafta sonu yapılan düğün ile dünya evine girdiler.

Düğüne, Damadın kardeşleri Dr. İbrahim Kutay Hazır Dr. İlyas Gökay Hazır Gelinin kardeşleri Av. Ecem Ölgün Mina Ölgün, Emekli Pilot Tuğgeneral Mustafa Avcı ve ailesi, Em.Alb.İsmail Öner, Em. Alb. Kerim Akçakoyun,  İş, Akademi ve Hukuk Dünyasından Orhan & Hazır Avukatlık Bürosu Yönetici Ortağı Üstad Av. Nazım Orhan Damadın yakın dostlarından Sümer Grup Petrol Yön. Kurulu Bşk. İş insanı Mehmet Sümer, Av. Kemal Ümütçü, Tarık İlhan, Emre İlhan, Av. Rümeysa Avcı, Av. Üfeyra Kızıltepe, eşi Av. Ali Kızıltepe ve Dr. Beyza İşlek Balpet Yön Kurulu Bşk. Selahattin Balkan, M. Ali Balkan, M.Emin Balkan, Denar LTD. ŞTİ. temsilen iş insanı Salih Değirmenci, Ali Değirmenci Emre Optik Saat Ltd. Şti. Yön Kurulu Bşk. Orhan İlhan ve Ailesi Sezer Sürücü Okulu sahibi Mesut ve Nil Sezer, Silifke Final Okulu sahipleri Süzer Ailesi Toros Uni. Öğretim üyelerinden Prof.Dr. Haluk Korkmazyürek, Prof Dr. Abdullah Çalışkan, Doç. Dr. Av.  Tunay Köksal, Çağ Üniversitesi Öğrt. Üyesi Doç. Dr. Murat Köylü Toros Üniversitesi Enstitu personeli ve İ.İ.S.B.F  öğretim görevlileri ve idari personeli Uzm. Dr. Metin Cansev Dr. Nuri İşlek Dr. Mahmut Özaydın Dr. Zeliha Makça Özaydın Eczacı Ayşe Görkem Özaydın Eczacı Şadi Özaydın Eczacı Pınar Sucu Şehir hastanesinin doktor ve sağlık çalişanları her iki ailenin Eskişehir, Izmir, Ankara ve Elazığ'dan gelen akrabaları  Gelinin doktor arkadaşları ile damadın Ankara ve Adanadan gelen avukat arkadaşları katıldılar.

Doktor Gizem Büşra Ölgün ile Avukat Oğuz Hazır'a mutluluklar diliyoruz.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala