KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 30-04-2019 10:07   Güncelleme : 30-04-2019 11:14

St. Paul Kilisesi'nde Hüseyin Ulutaş Konseri

Klasik müziğin efsane temsilcisi Niccolo Paganini yorumuyla adından sıkça söz edilen Hüseyin Ulutaş ve Quartet Mapa, performanslarıyla Tarsusluları büyüledi.

St. Paul Kilisesi'nde  Hüseyin Ulutaş Konseri

 

Tarsus St. Paul Müzesi’nde gerçekleştirlen konsere Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı'nın yanı sıra  sanat severler büyük ilgi gösterdi.

18. Mersin Uluslararası Müzik Festivali kapsamında Tarsus St. Paul Müzesi’nde gerçekleştirilen konserde, Hüseyin Ulutaş’ın solo keman için düzenlediği Üçleme, Paganini’nin Caprice No: 24, Moses Fantasie ve Cadılar Dansı ile birlikte Ali Ekber Çiçek’in Haydar Haydar, Bazzini’nin Cüceler Dansı, Wienawski’nin Polonaise, eserleri seslendirildi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konser sonunda ise Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve Festival Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı, dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılara çiçek takdim etti.

Bu yıl 18’incisi düzenlenen Festival, bugün (30 Nisan) Gürcistan Batumi’den gelen akapella korosunu ve 02 Mayıs’ta müziğin bir başka efsane ismi Can Atilla’yı sanatseverler ile buluşturacak.

MERSİN KENT HABER

PalaPala