EĞİTİM
Giriş Tarihi : 10-12-2018 18:40   Güncelleme : 10-12-2018 19:30

TOROS ÜNİVERSİTESİ İLE DİTAV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

Toros Üniersitesi 45 Evler Kampüsü'ndeki Rektörlük binasında Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek ve Diyarbakır Tanıtma, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) Mersin Şube Başkanı Feudun Gündüz,lisansüstü eğitim ve diğer faaliyetler ile ilgili ikili ilişkiler geliştirmek için iş birliği protokolü imzaladı.

TOROS ÜNİVERSİTESİ İLE DİTAV İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADI

İmza Törenine  Toros Üniversitesi Genel Sekreteri Reşit Aşkın,Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Korkmazyürek  Diyarbakır Tanıtma, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (DİTAV) Mersin Şube Başkanı ve Vizyoner YGM  Yönetim kurulu başkanı Feudun Gündüz ve DİTAV Yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İşbirliği protokolünde DİTAV Mersin Şube  Başkanı Gündüz, İş Dünyasının ve çocukların  eğitimi ile ilgili işbirliğine ihtiyacı olduğunu belirterek DİTAV Mersin Şubesi olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.Toros Üniversitesiyle  araştırma projeleri,sempozyumlar,kongre ve sertifika programları gibi faaliyetlerde iş birliği yapmayı amaçladıklarını,Mesleki eğitim,danışmanlık veya buna benzer kurslar düzenlemek,,DİTAV Üyesi kişiler veya yöneticisi olduğu şirketler ile intörün öğrenciler konusunda işbirliği sağlanacağını belirtti. Gündüz,Gerçekleştirlecek eğitim programlarına ait dersler Toros Üniversitesi'nde yapılacağını ifade etti.

Toros Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Kormazyürek,Toros Üniversitesi olarak bu tür işbirliğinden sonderece mutluluk duyduklarını,bu tür işbirliğine açık olduklarını ifade ederek 12 şirketle bu konuyla ilgili eğitim çalışmaları  yürüttükleri programları olduğuna işaret ederek,"Üniversitemiz şirket personeli eğitimi , öğrencilerin doktoro ve intörün eğitimleri, şirketlerle sürdürüyoruz. Bu tür çalışmalara severek detek ve işbirliği yapıyoruz.." açıklaklamasında bulundu.

Konuşmaların ardında iş birliği protokolü Rektör Prof. Dr. Korkmazyürek ve DİTAV Mersin Şube Başkanı Gündüz tarafından imzalandı.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

PalaPala