YAŞAM
Giriş Tarihi : 09-03-2023 20:15   Güncelleme : 09-03-2023 20:29

Vali Pehlivan, Eşi İle Birlikte Depremzede Aileye Ziyarette Bulundu

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan Eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Mersin'e gelen depremzede aileleri ziyaret etti. Vali Pehivan, Eşi ile birlikte Toroslar İlçesi'ndeki depremzedeler için açılan sosyal markette incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, Eşi İle Birlikte Depremzede Aileye Ziyarette Bulundu

Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle, 23.08.2008 günü görev yaptığı Sakarya İlinde Şehit olan Polis Memuru Ahmet Sargın’ın, İlimiz Yenişehir İlçesi Menteş Mahallesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti.

 

Ziyarette, Şehidimiz Ahmet Sargın ve bütün şehitlerimiz için dualar edildi. Şehidimizin eşi Ayşe Sargın, oğlu Yusuf Sargın, gelini Sonay Sargın ile görüşen Vali Pehlivan, başta Şehidimiz Ahmet Sargın olmak üzere bütün Aziz Şehitlerimiz ile ebediyete irtihal etmiş olan Gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ederek ailelerimize sabır ve başsağlığı diledi. Şehidimizin eşi Ayşe Sargın’a Türk bayrağı takdim etti.

 

Vali Pehlivan’a, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya eşlik etti.

 

Gün içinde Vali Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte, depremzede vatandaşların gıda, giyim, hijyen malzemeleri gibi ihtiyaçlarını karşılamak üzere Valilik tarafından Toroslar'da kurdurulan sosyal marketlerden Toroslar Kaymakamlığı bünyesinde hizmet sunan sosyal marketi ziyaret etti, incelemelerde bulundu.

Toroslar Kaymakamlığı bünyesinde hizmet veren Sosyal Marketin, depremzede vatandaşlara sunduğu hizmetler hakkında Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet’ten bilgiler alan Vali Pehlivan, Toroslar İlçemizde bulunan Sosyal Marketimizden 16.997 depremzede vatandaşımıza ayni yardım verildiğini belirterek, 1.215 haneye toplam 2.443.000 TL nakdi yardım yapıldığını açıkladı.

EditörEditör