GÜNDEM
Giriş Tarihi : 10-04-2024 15:24   Güncelleme : 10-04-2024 15:46

MERSİN'DE KENT PROTOKOLU BAYRAMLAŞTI

Mersin Valiliği, düzenlediği "Ramazan Bayramı" programında Mersin İş, ticaret, siyaset, sanat dünyası ve kent protokolü bir araya geldi.

MERSİN'DE KENT PROTOKOLU BAYRAMLAŞTI

Mersin Kültür Merkezi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat'ın yanı sıra Mersin İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Mezitli Kaymakamı Alp Eren Yılmaz, Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, Mezitli Belediye Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MESİAD Başkanı Adnan Gündoğdu, MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, Mersin SMMMO Başkanı Emin Levent Türkili, ESOB Başkanı Veysel Sarı,Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe,  kent protokolü katıldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, bayramlaşmaya gelenleri karşılayarak, bayramlarını kutladı.

Mersinlilerin bayramını kutlayan Seçer, “İnsanlarda pozitif bir hava ve enerji var. Umut ediyorum tüm dünya için her şey güzel olsun, barış olsun. Kardeşlik, bolluk, bereket, iyiye dair ne varsa bayram onları getirsin” dedi.

Mersin’de vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olduklarını sözlerine ekleyen Seçer, “Bayram boyunca otobüslerimiz ücretsiz. Çocukların hoşça vakit geçirebileceği MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezimiz, okuma salonlarımız, Tarsus Doğa Parkımız açık. Sahilimiz her yönüyle hazır. Bütün birimlerimiz işlerinin başında” diye konuştu.

Mersin’de birliği ve beraberliği daim kılmak için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Seçer, bir yandan rutin hizmetleri sürdürürken bir yandan da vizyon projeleri hayata geçireceklerine dikkat çekti.

Kentin her noktasına ve her kesimine yönelik hizmetlerin hız kesmeden devam edeceğini ifade eden Seçer, “Modern, çağdaş, huzurlu, gülen ve mutlu insanlar yoğun olduğu bir kent olmaya dair ne varsa ben gecemi gündüzüme katarak her şeyi yapacağım” dedi.

MERSİN KENT HABER

 

 

EditörEditör