SAĞLIK
Giriş Tarihi : 29-11-2022 09:21   Güncelleme : 30-11-2022 00:30

Akdeniz Lions, Şeker'sizim Kitabına Tanıtım Söyleşisi Düzenledi

Akdeniz Lions Kulübü, Diyabet Haftasında, "Şeker'sizim" (sugar free) "diyetisyenlerden özel tarifler" kitabıyla bir ilki gerçekleştirerek farkındalık yarattı.

Akdeniz Lions, Şeker'sizim Kitabına Tanıtım Söyleşisi Düzenledi

Akdeniz Lions Kulübü'nün düzenlediği Toros Üniversitesi 45 Evler Kampüsü'nde gerçekleştirilen  "Şeker'sizim" adlı kitap tanıtım etkinliğine Uluslararası Lions Dernekleri 118 U Yönetim Çevresi Federasyonu  2022-23 Genel Yönetmen Ayşegül Taş katıldı.

Akdeniz Lions Kulübü Dönem Başkanı Perihan Eser, On dietisyen tarafından  büyük itina ile hazırlanan Şeker'sizim kitabı hazırlayan diyetisyenler; Naz Çıplak, Bahar Karadut, Buse Dirik, Didem Beşirikli, Ezgi Uzmansel, Merve Kale, Müberra Şahin, Taylan Kümeli, Tuba Erkal ve Lions Keriman Diril'e bu titiz ve özverili çalışmalarına, Akdeniz Lions Kulübü üyelerine, basımını gerçekleştiren Erdal Helvacı'ya, kitabın grafik ve tasarımını yapan  Hüseyin Akyar'a, kitabı baskısını yapan Güven Ofset'e, Toros Üniversitesi'ne, emeği geçenlere  Kitabın önsözünü yazan Genel Yönetmen Ayşegül Taş'a  teşekkür etti. Başkan Eser, "Kalplerde hizmet yarışındayız. Hoş geldiniz " sözleriyle konuşmasını tamamlayarak  konuklarını selamladı.

Genel Yönetmen Ayşegül Taş, Diyabet Hastalığına dikkat çekmek için tüm ülkede 55 Lions Kulübü  etkinlikler düzenlediğini, belirttiği konuşmasında "Akdeniz Lions Kulübü, Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek "Şeker'sizim" adlı kitabı yayınladı. Bir farkındalık yarattı. Bu kitabı tüm Lions Kulüpleri'ne yollayacağım, Güzel bir örnek kitap oldu. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Akdeniz Lions Kulübü'nün yanı sıra lions kulüplerinin destek verdiği kitap tanıtım etkinliğinde  Prof. Dr. Kerem Sezer "Türkiye'de Diyabet",  Toros Üniversitesi  Öğretim Üyesi Doç. Dr Betül Atalay "Diyabet ve Beslenme", Beslenme Uzmanı Didem Beşirikli "Diyabet"  ile ilgili bir söyleşi gerçekleştirdi.

Genel Yönetmen Ayşegül Taş ve Akdeniz Lions Kulübü Dönem Başkanı Perihan Eser, Etkinlikte emeği geçenlere ve kitabın hazırlanmasında katkı sunan on dietisyene teşkkür plaketi verdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör