YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-11-2020 18:16   Güncelleme : 07-11-2020 18:16

Anamur Kıbrıs İlkokulu Öğretmen ve Velilerinden İzmir’e Deprem Yardımı

Mersin’in Anamur İlçesi’nde eğitim veren Kıbrıs İlkokulu öğretmen ve velileri, İzmir Depreminde mağdur olan vatandaşlara destek amacı battaniye, yatak, kıyafet ve bebek mamasından oluşan bir kamyon yardım malzemelerini Kaymakamlık ve AFAD aracılığı ile İzmir’e gönderdi.

Anamur Kıbrıs İlkokulu Öğretmen ve Velilerinden İzmir’e Deprem Yardımı

Okul Müdürü Ayfer Koyuncu öncelikle amaçlarının kış mevsimine girdiğimiz şu günlerde depremzede vatandaşlarımızın yaralarına bir nebze merhem olmak, ikinci olarakta, öğrencilerine, çevreye duyarlılık,  vicdan ve  merhamet duygusu kazandırmak olduğunu söyledi.  
Yardımların yerine ulaşması için Anamur Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Gürpınar ile irtibata geçtiklerini kaydeden Koyuncu; Böylece velilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından getirilen 60 adet battaniye 20 adet yatak 67 adet bot, iç çamaşırı, pijama, bebek bezi ve bebek mamasını, 
Anamur Kaymakamlığı Vakıf aracılığı ile Kaymakamlık AFAD ekiplerine teslim etti. 

AFAD’ta İzmirdeki depremzedelere ulaştırdı.” Dedi. Teslimat sırasında okula gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan da bu girişimlerinden dolayı Okul Müdürü Ayfer Koyuncu ile birlikte velileri ve öğretmenleri tebrik etti.  

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala