GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2022 14:27   Güncelleme : 30-04-2022 11:32

Çağdaş, Demokrat Muhasebeciler Grubu Adaylarını Tanıttı

Mersin Mali Müşavirler Odası, 14-15 Mayıs 2022' günlerinde gerçekleştireceği Olağan Genel Kurul öncesi Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu adaylarını düzenledikleri toplantıda tanıttı.

Çağdaş, Demokrat Muhasebeciler Grubu Adaylarını Tanıttı

Mersin SMM0 Başkanı Ersin Gökgün'nün de hazır bulunduğu MSMMMO Konferans salonunda gerçekleştirilen Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grubu tanıtım toplantısında yeni yönetim kurulu asil ve yedek üyeleri ile denetleme, disiplin ve yürütme kurulu üyeleri kamuoyuna tanıtıldı.

Büyük bir katılım gösterilen adayların tanıtım toplantısında Çağdaş Demokrat Muhasebeciler Grup Başkanı Ömer Faruk Tokgöz açılış konuşmasını yaptı. Tokgöz, bugüne kadar kendilerine destek veren üyelerine teşekkür ederek yaptığı konuşmasında, "Bu mesleği yapmak çok zor, var olan birçok sorunu çözmek de zor" sözleryle mesleklerinin önemine dikkat çekti. Özveri ile 32 yıldır hizmet sürdürdüklerini ifade eden Tokgöz," Memleket sevdamızla hizmet ediyoruz. Bu yolda elini taşın altına koyanlarla yola devam edeceğiz. 2022-2025 yılında da başarılı olacağız" dedi.

Çağdaş Demokrat Muhasebiciler Gurubu başkan adayı Emin Levent Türkili, toplantıda yaptığı konuşmasında;

Çağdaş, Demokrat Muhasebeciler grubu, geride bıraktığı,Yıllar, içerisinde, kendi, geleneklerini ve mesleki, deontolojisini oluşturarak, Gelişti ve bu günlere kadar ,geldi inanıyorum ki, kendini, sürekli yenileyerek,ve güçlenerek ,yarınlara da taşıyacaktır.

Gurup ilkelerimiz, din dil ırk, Mezhep ayrılığı, gözetmeyen, insanların siyasi düşüncesiyle,İnanışları ile ,siyaset yapmayan, BÖLMEYEN ,AYRIŞTIRMAYAN,ÖTEKİLEŞTİRMEYEN, BİRLİKTE YÖNETEN ,BİRLİKTE ÜRETEN, Çağdaş, demokrat, laik ,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı Barış ve özgürlükten yana, hukukun üstünlüğüne inanan, bir anlayışla, Tüm toplumun, bir arada, kardeşçe, yaşamasını öngörmektedir.Bu, ilkelerde, toplumsal sorunlar karşısındaki ,duyarlılığımızın temelini  oluşturmaktadır. Diğer tarafta, meslek mensupları olarak, ülkemizin kalkınmasında, Kaynaklarımızın ,doğru ve etkin kullanımında, şeffaf adil ve temiz ,bir toplum Yaratılmasında, mesleğin çok önemli, bir, işlevi olduğunu ,çok iyi biliyoruz.  Bu yüzden , daha çok mücadele etmemiz ,daha çok çalışmamız, gerektiğini de biliyoruz.

 Mesleki ve toplumsal sorunlarımıza, bu, bilinç içerisinde yaklaşarak,Ama, aynı zamanda , her  fırsatı değerlendirerek, kazanımlarımızı, daha da , arttıracağız. Bunun için, akılcı yollarla müzakereden ve mücadeleden asla vaz geçmeyeceğiz." dedi.

Yönetim Kurulu Asil Adayları

Başkan Adayı Emin Levent Türkili

Murat Taşdemir, Şule Gülmez, Ersin Özer, Mazhar Özgür Biliz, Savaş Takak, Sibel Kurt

Denetleme Kurulu Asil Adayları

Necdet Kutlukaya, Şerife Cesur, Murat Cici

Disiplin Kurulu Asil Adayları

Ahu Onay, Meryem Ekşi, Onur Bozdağ, Gökhan Bildirir,  Songül Abdan

ÇDMG Yürütme Kurulu Adayları

Ömer Faruk Tokgöz, Ayşe Alpay,  Umut Özyiğitoğlu, Derya Müfreze, Atilla Uçar

 

Toplantıda adayların özgeçmişleri okunarak sahneye çağrıldı, toplu fotoğraf çektirildi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala