EĞİTİM
Giriş Tarihi : 28-11-2017 21:02   Güncelleme : 28-11-2017 21:02

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Türkiye Birincisine Ödül

Çamlıbel Lions Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte 118 U Genel Yönetmeni Adnan Babür Gündüz,Toros Okulları Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren ve Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı Kadriye Edige Gedik tarafından Toros Koleji 6. sınıf öğrencisi Birsu Tataroğlu'na Lions 'un düzenlediği "Barış Posteri" resim yarışması İl,Bölge ve Türkiye Birinciliği ödülü törenle verildi.

Çamlıbel Lions Kulüp'ten Türkiye Birincisine Ödül

ÇamşbelLionsKulubü Genel Toplantısı 118 U Genel Yönetmen Adnan Babür Gündüz,Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı Kadriye Edige Gedik, Pamir Diril ve Kulüp üyelerinin katılımıyla Mersin Tenis Kulüp'te gündem maddelerinin görüşülmesiyle gerçekleştirldi.

118 U Genel Yönetmen toplantıda yaptıgı konuşmada Çamlıbel Lions Kulübü çalışmalarını çok beğendiğini dile getirdiği konuşmasında "Çamlıbel Lions gerçek bir Lions Kulübü oldu. Yaptıklarıyla,apacaklarıyla örnek bir kulüp oldu.Gerçek bir Lions Kulübü ne yapacaksa onu yapar" sözleriyle devam eden Gündüz,101. yılını kutlayan Lions Kulüplerinin "Nekadar hizmet o kadar üye" anlayışının hakim kılındığını belirterek"Toplum için bir şey yapmalıHizmet üretmek hizmetle var olmalı" dedi.Çalışmalarından dolayı Çamlıbel Lions Başkanı ve üyelerini kutladı.

Çamlıbel Lions Başkanı Kadriye Edige Gedik,planladıkları çalışmaları kulüp üyeleriyle birlikte severek gerçekleştirdiklerini,bu yıl anaokullarına yaptıkları çalışmalarla destek verdiklerinipekçok sosyal projelerini hayata geçirdiklerini dile getirdi.Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.Kendilerine ziyarete gelen 118 U Genel Yönetmeni Gündüz'e teşekkür ederek plaket ve hediyeler verdi.

Çamlıbel Lions Üyeleri  Genel Yönetöen Gündüz'ün de katıldığı ödül töreni için Toros Koleji'ne gitti.

Toros Koleji toplantı salonunda Dünya genelinde Lions Kulübü'nün düzenlediği "Barış Posteri" resim yarışmasında Mersin il birincisi olan olan Toros Koleji 6. Sınıf öğrencisi Birsu Tataroğlu'na Toros Okulları Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren'in de hazır bulunduğu törende Birsu Tataroğlu'na başarı plaketi ve çeyrek altını,Gündüz ve Özvren tarafından verildi.

Toros Okulları Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren,Dünyada barışın çok önemli olduğunu belirttiği konuşmasındaBarışa katkılarından dolayı emek veren herkese teşekkürlerİni dile getirerek "Bu dünyada sizler gibi toplum yararına  barış için hizmet veren yaptıkları yüzüsuyu hürmetini takdir ediyorum" dedi.İnsanı insan yapan yaratıcı yönlerinin geliştirlmesine eğitimle çaba verdiklerini ifade eden Özverenbu alanda okullarının Türkiye'nin en iyi okulu seçildiğini belirterek "Çocuklarımız bizim geleceğimiz.Onları ihmal edemeyiz" dedi.

118 U Genel Yönetmeni Gündüz,"Dünyaya barış hakim olursa mutlu bir yaşam olur" sözüyle barışa dikkat çekti.Barış Posteri yarışmasında il birincisi olan Birdu Tataroğlu'nun kazandığı başarıdan mutlu olduklarını dile getirerek Birsu Tataroğu'nun  Barış Posteri yarışmasında Türkiye birincisi seçildiğini,Tataroğlu'nun tüm dünyada gerçelşetirldiğini,Türkiye'yi temsil edeceğini,Tataroğlu'ndan Dünya Barış Posteri yarışmasında başarı beklediklerini dile getirdi.

Birsu Tataroğlu'na 118 U Genel Yönetmeni Gündüz,Toros Okulları Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Özveren,Çamlıbel Lions Kulübü Başkanı Kadriye Edge Gedik Türkiye birincisi seçilen Tatroğlu'na annesi,babası,resim öğretmeni Serdar Uysal,Lions Üyeleri ve öğrencilerin alkışları eşliğinde ödülü ve hediyeleri verildi.

Salih Pala

MERSİN KENT  HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala