YAŞAM
Giriş Tarihi : 26-07-2018 20:10   Güncelleme : 26-07-2018 20:10

Çamlıbel Lions'tan Yaz Etkinlikleri

Çamlıbel Lions Kulüp'te yeni başkanı Gülsüm Akbulut,görevi Kadriye Edige Gedik'ten alarak ikinci kez dönem başkanı oldu.

Çamlıbel Lions'tan Yaz Etkinlikleri

Başkan Akbulut yaptığı konuşmasında,"Çamlıbel Lions’un ilk toplantısını yaptık çok güzel geçti. Bu arada ilk aktivitemiz olan Sarnıç Tesislerindeki yapmış olduğumuz kahvaltıda bizi yalnız bırakmayan,sevdikleri için ilk toplantımıza katılmak isteyen 3 konuğumuz oldu. Temmuz ayı doğum günleri olan arkadaşlarımızın doğum gününü kutladık.Konuğumuz arasında bulunankonuğumuzun  Doğum günüymüş, onu da kutlandık. Kızım ,çok güzel pasta yapmış bana Başkanlık kutlaması olarak; pastamızı Onur’la hep birlikte kesildi." Başkan Akbulut,Toplantıya katılan arkadaşlarına ve Konuklarına ayrı ayrı teşekkür ederek." Yeni toplantımıza kadar En Derin Lions Sevgi ve Saygılarımla." dedi.

 

Çamlıbel Lions’un ikinci aktiviteside deniz gezisi oldu. Başkan Akbulut,tkinlikle ilgili olarak "Çok güzel arkadaş topluluğu olan bir kulübüm var. Ben aktiviteye katılmadan Leyla Başkanımın organize yaptığı Nedret Genel.Yönetmen'in de katıldığı Lions gönüllü konuklarımızın da katıldığı bir deniz balık gezisi oldu. Genel Yönetmenimiz çok memnun kaldıklarını tekrar ve tekrarlanmasını istediklerini belirtmişler; inşallah en yakın zamanda yaparız. En derin Lions sevgi ve saygılarımla katılanlara teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.Başkan Akbulut 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayaramını kutladı.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala