GÜNCEL
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:52   Güncelleme : 30-04-2023 17:46

Chef's Cucina Capital Ticaret Merkezi'nde Açıldı

Chef's Cucina, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit'in yanı sıra seçkin konukların katılımıyla açılışı gerçekleştirildi.

Chef's Cucina Capital Ticaret Merkezi'nde Açıldı

Capital Ticaret Merkezi A Blok'ta  hizmete giren Chef's Cucina'nın açılışını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet Dutar,  AKİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tarık Ciğer, CHP Mersin milletvekili Adayı Emre Yılmaz , İşletmenin Ortağı iş kadını Aylin Elkoca ortağı Altuğ Budak gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,"Açılış için dostarımızla bir araya geldik. İnşallah ayağımız uğurlu gelir" dileğiyle "hayırlı olsun" dedi.

Büyük ilgi gören açılışta viola sanatçısı ile yan flüt sanatçısı birlikte mini bir klasik müzik konseri verdi.  Açılışta konuklara, kendi mutfaklarından bir birinden güzel lezzetler ikram edildi. 

Chef's Cucina kadın işletmecisi Aylin Elkoca, açılışta yaptığı açıklamada bu işletmeyi iki ortak olarak açtıklarını dile getireken "Türk mutfağı üzerine çalıştık. Hergün bize özel  bir menümüzü çıkarıyoruz. Canınızın istediği her şeyleri mutfağımızdan konuklara sunuyoruz" dedi. Usta bir ahçı olduğuna dikkat çeken Aylin Elkoca, mutfakta özel lezzetler sunarak müşterilerine yeni tadlar, yeni lezzetler sunmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Elkoca,gün içinde müşterilerine sıcak yemekler de sunduklarını ifade ederken hiçbir yerde olmayan kendilerine özgü mantıları olduğunu,kendilerine özgü özel lezzette sunduklarını belirtti. Lazanya, puçinaburger,  alakart yemeklerin yanı sıra sulu yemeklere de yer verdiklerini ifade eden Elkoca,  makarna, tavuk, kuru fasulye, karnıyarık-pilav-cacık çok ilgi görüyor dedi.

 Aylin Elkoca, "Hergün değişik bir meni çıkartıyoruz" açıklamasında bulundu.

Chef's Cucina, İtalyanca'da  şefin mutfağı anlamına geliyor. Kafe-restaurant tarzında, modern çizgileri, iç mimarisiyle kendine özgü çizgisi ve mutfağıyla yeni lezzetlerle Capital İş Merezi'e yeni bir yaşam alanı oluşturulmuş. 

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör