TURİZM
Giriş Tarihi : 10-06-2018 12:55   Güncelleme : 10-06-2018 12:55

Denizkumu Hotel,Hayalinizdeki Akdeniz Hayalinizdeki Tatilin Adresi

Denizkumu Hotel Akdeniz’in en güzel kumlarına sahip sahilinde denize sıfır özelliğiyle denizle iç içe yaşamak isteyenlerin,deniz ve kumun harika dünyasında huzur içinde tatilin en güzel noktasında “Akdeniz’in keyfini çıkartırken Hayalinizdeki tatile kavuşıyorsunuz.”

Denizkumu Hotel,Hayalinizdeki Akdeniz Hayalinizdeki Tatilin Adresi

Denizkumu Hotel,Mersin’nin Erdemli İlçesi Kocahasalı mevkindeki modern yapısıyla cennet bahçesi,kendine özgü harika kumu,Akdeniz’in mavi sularında her şey elinizin altında.Özel aşçısı sizlerin damak tadına uygun en güzel yemekleri hazırlamak için bekliyor.

Denizkumu Hotel,Mersin-Antalya kara yolunun hemen yanında yer alan Denizkumu, ücretsiz şezlong ve şemsiyeler bulunan özel bir plaj alanına sahip. Açık yüzme havuzu bulunan tesis, klima ve düz ekran TV ile donatılmış odalar sunmaktadır. Hotel Denizkumu’nun odalarının tamamı sade bir dekorasyona sahip. Odaların tümünde saç kurutma makineli özel banyo mevcuttur. Odalar deniz manzaralıdır. Günlük kahvaltı açık büfe olarak servis edilirken, Alakart restoranda öğle ve akşam yemeğinizi yiyebilirsiniz. Tüm alanlarda ücretsiz Wi-Fi mevcuttur. Havuz alanı güneşlenmek ve dinlenmek için idealdir. Resepsiyon 7 gün 24 saat açıktır.

Standart odalar 25 m2 büyüklüğünde olup odalarımız sizlere uygun konaklama seçenekleri ile dizayn edilmiştir.Odaların içerisinde klima, tv, uydu yayını, mini bar, havlu ve banyo buklet ürünleri bulunmaktadır.

Denizkumu Hotel Oda Kahvaltı ve Yarım Pansiyon konsepti ile hizmet vermektedir.Sabah Kahvaltısı ve Akşam Yemekleri açık büfe olarak hizmet vermektedir.Ünlü aşçısıyla Türk ve Dünya mutfağından çeşitli lezzetlerin yer aldığı ana yemekleri çok beğeneceksiniz.Ayrıca Ala Carte restaurantta yöresel lezzetlerin yer aldığı özel menüleri de deneyebilirsiniz.

Denizkumu Hotel’in sahilindeki plaj yörenin en özel kumunu içerirken,deniz birden derinleşmeyen özelliğiyle ayaklarınız altındaki kumumun güzelliğini yaiayarak deniz keyfini korkusuzca yaşanabileceği ender yerlerden .Muhteşem bahçesinde ağaçların altındagüller ve çiçeklerin dünyasında portakal ve limonun dünyasında Akdeniz daha nasıl yaşanabilir ki.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala