KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 13-03-2024 17:23   Güncelleme : 23-03-2024 23:20

FMR Öztürk Lojistik: İtalya ve Özbekistan Nakliye

FMR Öztürk Lojistik, son dönemde canlı iş ve ticaret atmosferi içinde, lojistik sektörü için önemli bir aktör olarak ortaya çıkmıştır.

FMR Öztürk Lojistik: İtalya ve Özbekistan Nakliye

FMR Öztürk Lojistik, son dönemde canlı iş ve ticaret atmosferi içinde, lojistik sektörü için önemli bir aktör olarak ortaya çıkmıştır. Güvenilir, hızlı ve maliyet-etkin taşımacılık hizmetleri sunma hedefiyle kurulan FMR Öztürk Lojistik, kısa zaman zarfında özellikle İtalya ve Özbekistan başta olmak üzere Türkiye ile doğrudan ticaret ilişkisi olan bölge ülkelerine yönelik taşımacılık hizmetlerinde önemli bir pozisyona ulaştı.

Taşınan malların güvenli ve hızlı bir biçimde taşınması, birçok sektörün karşı karşıya olduğu bir sorun olduğunda, FMR Öztürk Lojistik, sorunsuz lojistik çözümleri arayan firmalar için güvendikleri bir iş ortağı olarak kendini göstermektedir. Şirket, kara nakliye, deniz nakliye ve hava taşımacılığı seçenekleriyle her türden yükün hızlı ve güvenli şekilde taşınmasını garanti ediyor.

Türkiye'de bulunan ve uluslararası lojistik hareketlerini merkezi konumlarından olan Mersin’de merkez ofisi olan ve İzmir, Samsun şubeleriyle operasyonlarını yürüten FMR Öztürk Lojistik, yıllar boyunca Türkiye, İtalya ve Özbekistan arasında güçlü bağlar oluşturmuştur. Şirketin başarı formülü, taşımacılık sektöründe uzun yıllar süren deneyim, son derece profesyonel bir ekip ve müşterilerine tam ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunma garantisinin birleşiminden oluşmaktadır.

FMR Öztürk Lojistik, İtalya ve Özbekistan'a nakliye hizmetleri sunan öncü bir şirkettir ve bu ülkeler ile Türkiye arasında önemli bir uluslararası taşımacılık köprüsü görevi yapmaktadır. Firma, lojistik sektöründe güvenilir, hızlı ve maliyet etkin çözümler sunan geniş bir deneyime ve profesyonel bir ekibe sahiptir. Kara, deniz ve hava yoluyla kapsamlı ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunarak her tür yükün güvenli ve hızlı bir şekilde taşınmasını sağlar.

Şirket, İtalya, Türkiye ve Özbekistan arasında düzenli seferler düzenleme konusunda uzmandır. ADR kriterlerine uyarak tehlikeli malzemelerin taşınmasını kolaylaştırır ve sigorta ve gümrük işlemleri ile depolama hizmetlerinde yardımcı olur. FMR Öztürk Lojistik, geniş araç filosu, müşteri odaklı yaklaşımı, kapsamlı sigorta hizmeti, profesyonel gümrük prosedürleri, güvenli depolama hizmeti ve deneyimli uzman kadrosuyla kendini farklı kılar.

FMR Öztürk Lojistik'in ağır yük lowbed, proje nakliye, komple ve parsiyel taşımacılık hizmetleri, büyük hacimli yüklerden küçük parsiyel yüklere kadar her tür yükün güvenli ve hızlı taşınmasını sağlar. Müşteri ihtiyaçlarına bağlı olarak kara, deniz ve hava yoluyla taşımacılık seçenekleri sunar. İtalya'nın çarpıcı sahil şeridinden Özbekistan'ın yükselen dağ zirvelerine kadar, şirket güvenli yük taşımacılığı sağlar.

İtalya nakliye sektörü içinde FMR Öztürk Lojistik, Türkiye ve İtalya arasındaki yoğun ticaret trafiği nedeniyle önemli bir oyuncu olarak sahadadır. Karayolu, havayolu, Ro-Ro ve deniz taşımacılığı seçenekleriyle tam kapsamlı ve parsiyel nakliye hizmetleri sunar. İtalya nakliye hizmetleri çerçevesinde yüksek kaliteli ve bakımlı araçları, deneyimli sürücüleri ve hassas rota planlaması, hızlı ve güvenli bir karayolu taşımacılık hizmeti sunmayı sağlar. Roma, Venedik, Floransa, Milano, Napoli, Verona, Torino, Trieste ve Bologna gibi önemli İtalyan şehirleri arasında komple ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunmaktadır.

Özbekistan nakliye hizmetleri, firmanın üstün hizmet kalitesini sunmada öne çıkmaktadır. Şirket, karayolu taşımacılığı konusunda uzmanlaşmış olup Özbekistan nakliye faaliyetlerinde hızlı, güvenli ve ekonomik taşımacılık hizmetleri sunar. Bakımlı araçları, deneyimli sürücüleri ve hassas rota planlamasıyla yüklerin güvenli ve hızlı bir şekilde teslimatını sağlar.

Mersin merkezli olarak merkez ofisi ve İzmir ile Samsun'da şubeleri bulunan FMR Öztürk Lojistik, Türkiye'de en güvenilir ve saygın lojistik şirketlerinden biri olarak tanınan bir işletme olarak faaliyet göstermektedir. Şirket, uzun yıllara dayanan deneyimini yeniliklerle birleştirerek insanlara ve kurumlara taşımacılık ihtiyaçlarında güvenilir bir seçenek olmaktadır, özellikle Özbekistan'da.

FMR Öztürk Lojistik, İtalya ve Özbekistan'a taşımacılık hizmetleri sunan öncü bir lojistik şirketi olarak faaliyetlerini sürdürmektedir. Firma, zengin deneyimi ve uzman ekibiyle güvenilir, hızlı ve ekonomik çözümler sunarak müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamaktadır.

İtalya, Türkiye ve Özbekistan arasında düzenli seferler düzenleyen FMR Öztürk Lojistik, kara, deniz ve hava yoluyla kapsamlı ve parsiyel taşımacılık hizmetleri sunar. Ayrıca tehlikeli malzeme taşımacılığında uzmanlaşan firma, sigorta, gümrük işlemleri ve depolama hizmetleri gibi bir dizi ek hizmet konularında da müşterilerine yardımcı olmaktadır.

Günümüzde FMR Öztürk Lojistik, etkileyici bir lojistik şirketi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle Mersin Kent olarak şehrimizin bu güzide firmasını sizlere tanıtmaya çalıştık. FMR Öztürk Lojistik hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

EditörEditör