KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 04-05-2023 08:48   Güncelleme : 04-05-2023 09:25

Gazeteci Yazar Ercan Güneş, 'Sanata Dair Yaşananlar" Kitabını Okuruyla Buluşturdu

Mersin Basın dünyasının renkli adı gazeteci Ercan Güneş, ikinci kitabı "Sanata Dair Yaşananlar" ile tiyatro ve sanat dünyasını anılarıyla gün ışığına çıkarıyor.

Gazeteci Yazar Ercan Güneş, 'Sanata Dair Yaşananlar

Ercan Güneş, "Sanata Dair Yaşanalar" adlı kitap için Mersin Ticaret Borası Konferans Salonu'nda  kitap tanıtımı ve imza günü düzenledi. Kitap tanıtımı ve imza günü etkinliğine Mersin Ticaret Baorası Başkanı Ömer Abdullah Özdemir, Mersin Ticaret Borsası Meclis Başkanı Münir Şen, Tiyatro oyuncularından  Altan Gördüm, Sanat Organizatörü Yunus Özdemir, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, basın mensupları katıldı.

Gazetecilerin büyük ilgi gösterdiği kitap tanıtım ve imza günü etkinliğinde Gazeteci- Yazar Ercan Güneş, okurlarına kitaplarını imzaladı.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Ömer Abullah Özdemir, gazetecilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dilegetirirken, Ercan Güneş'in i "Danata Dair Yaşananlar" kitabıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özdemir, sanat ve tiyatro dünyasının bir dönemine ışık tutuğunu, o dönemde yaşananları anlaştırarak geçmişin elinden bir şeyler kurtaran emeklerini güzel etkili bir dille anlattığını dile getirerek Ercan Güneş'i kutladı.

Mersin Ticaret Borsası Başkanı Münir Şen de yaptığı konuşmasında Ercan Güneş'i tebrik ederek, başarı dileğinde bulundu

Gazeteci Yazar Ercan Güneş, İmza etkinliğine katılan gazeteci arkadaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, b"Bugün iki mutululuğu bir arada yaşıyorum. Bugün benim doğum günüm. aynı zamanda  ikinci kiyabımın imza ve tanıtım etkinliği. İlk kitabıma pandemi nedeniyle imza günü etkinliği yapamamıştım. İçimde uhte kalan bir mutluluğu hepinizle birlikte yaşıyorum" dedi. Güneş, kitabında  Mersin tiyatro dünyasının bir  dönemine tanıklık ettiğini, kendisininde tiyatro oyuncusu olarak başladığı bu renkli dünyanın ilginç  hafızalarına kazınan anıları okur ile paylaşmak içşin bu kitabı hazırladığını dile getirdi. 

Kitabın kahtamanlarından bazı tiyatro oyuncusu ve yönetmenleri de etkinlikte hazır bulundu.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör