GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-01-2023 19:57   Güncelleme : 28-01-2023 23:22

İSK'nde İkinci Fatih Alkar Dönemi

İçel Sanat Kulubü (İSK) Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, Mali Müşavir-TV Programcısı Fatih Alkar'ı oy birliğiyle yeni başkan olarak seçti.

İSK'nde İkinci Fatih Alkar Dönemi

İSK Konferans Salonu'nda gerçekleştirlen Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nde  oybirliği ile Zafer Karcan'ı Divan Başkanlığına seçildi.

İSK Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu, çoğunluğa bakılmaksızın toplantı. Olağanüstü Genel Kurula 407 üyeden 56'sı katıldı.

Tek liste ile yapılan seçimi geçmiş dönemde İSK Başkanlığı yapan Fatih Alkar, bir ilki gerçekleştirerek yeniden başkan olan ilk İSK Başkanı oldu. Alkar, uzun bir aradan sonra yeniden seçildiği Genel Kurul'a teşekkür konuşmasında bulunarak, yeni yönetim kurulunu tanıttı. 2024'e kadar bir yıl görev yapacak olan İSK'nün yeni başkanı Fatih Alkar, kendine güveneleri mahçup etmeyeceğini dile getirdi. Mecit Baskın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Alkar, yeni dönemde yapacağı çalışmaları genel kurula anlattı.

İSK'nün Olağanüstü Genel Kurulu'na Kurucu başkanlardan Fazıl Tütüner, Toros Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Özer, mevcut başkan Mecit Baskın, daha önceki dönem başkanlarının yanı sıra  Medine Balkar, Saadet Bilir, Ali Bilir, İbrahim Kırmızıer, Fatma Yanık, Ali Murat Merzeci gibi kulübün önemli adları da yer aldı.

Genel Kurul, gündemine aldığı yıllık aidatın ücretlerinin 1.000 TL'ye yükseltilmesi önergesi oy çokluğu ile kabul edildi.

Genel Kurulunda yönetim ve denetim kurulu, gelir-gider hesaplarının ibrası oy birliğiyle kabul edildi.

İSK Asil Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Alkar (Başkan), Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Ruhsar Uçar, Ali Işınak, Duygu Deniz Demirel, Ali Murat Merzeci ve Ali Gök.

Yedek Yönetim Kurulu Üyeleri ise,  Ayşe Sakallı, M. Meciip Demir, Somay Kalay, Siren Yılmazer, Murat Uçar, H. Cahit Arseven, Hanife Mert, Aydan Yalçın, ve Alkım Sümer.

Denetim Kurulu Üyeleri; Zekeriya Yüce, Nuriye Karaoğuz, Ali Yedigöz. Disiplin Kurulu Üyeleri; Halis Gönen, Zarife Pire ve H. Nafiz Alpsoylu.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör