GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-12-2022 11:17   Güncelleme : 17-12-2022 12:03

Mepiad, MTSO Başkan Adaylarını Yemekte Buluşturdu

Mepiad Yıl Sonu Dayanışma Gecesi'nde MTSO Başkan adaylarını buluşturdu.

Mepiad, MTSO Başkan Adaylarını Yemekte Buluşturdu

Mersin Tüccar Kulübü'nde düzenlenen Mersin Parekendeci İş İnsanları Derneği (Mepiad), Birlik ve Beraberliği Güçlendirmek amacıyla düzenlediği "Mepiad Yıl Sonu Dayanışma Gecesi" Mersin iş insanlarını buluşturdu.

Mersin iş insanlarını yılın son günlerinde bir araya geldiği yemekte, MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MESİAD Başkanı Hasan Engin, MTSO Başkan adayları Hakan Kayacı, Alper Gürsoy, MTSO Meclis Başkanı adayı Hüseyin Dinler, MESİAD YİK Başkanı Adnan Gündoğdu, Mepiad Yönetim Kurulu Üyesi M. Sadık Özkan'ın yanı sıra belediye meclisi üyeleri , STK Temsilcileri ile davetli konuklar katıldı. 

Mepiad Üyesi Hasan Özalp Ünal programın sunculuğunu yaptığı akşam yemeğinde konuklar gönüllerince eğlendi.

Mepiad Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Demir, 1987 yılında İbrahim Kiper ve Halit Arslan'ın öncülüğünde Mersin Dayanıklı Tüketim Malları Satıcıları Derneği olarak kurulduğunu, bugün Mersin Parakendeci İş İnsanları Derneği olarak güçlü bir yapısıyla köklü bir dernek olduğunu söyledi.

Başkan Demir, derneğin parekendecilik sektörünün lokomotif öncülüğünü üstleddiğine dikkat çekerek "Mersin'de faaliyet gösteren firmaların sağlıklı ve sürdürülebilir her yönlü gelişmesine katkı sağlamayı amaçladığı ifade etti.

Dayanışmanın, Birilik ve Beraberliğin güçlendiği bir gece olması dileğiyle yemeğe katılan iş insanlarına ve Mepiad üyelerine "hoş geldiniz" sözleriyle konuklarını selamlayan Başkan Özcan Demir, Bu akşam Mepiad'a yeni katılan üyelerine plaketlerinin verileceğini söyleyerek konuşmasını bitirdi.

Yemekte MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTSO Başkan Adayları Hakan Kayacıi Alper Gürsoy ve MTSO Meclis Başkan Adayı Hüseyin Dinler, iş insanlarını selamlıyarak MTSO seöimlerinin Mersin için hayırlı olması dileğinde bulundular. Bir birine başarı dileklerini ifade ettiler.

Yemekte Mepiad'ın yeni üyelerine plaketleri verildi Ardından bölgenin güçlü sesi sanatçı Cengiz Gündüz herkesin çok sevdiği şarkılarıyla gönülleri mest ederken, ilerleyen saatlerde sevilen türküleri seslendirdi.

Geceye katılan Mepiad üyeleri yıl son günlerinde bir arada olmanın tadını çıkarak güzel bir akşam geçirdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör