SAĞLIK
Giriş Tarihi : 01-03-2022 10:47   Güncelleme : 10-03-2022 18:51

Mersin Kadın Doğum

Akdeniz Belediyesi, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Renkli Kadın Kooperatifi arasında imzalanan protokolle, birçok rahatsızlığa karşı doğal tedavi bitkisi olarak kullanılan Şeker Otu (Stevia) yetiştirilecek.

Mersin Kadın Doğum

Mersin kadın doğum doktoru genel olarak kadın hastalıkları ve kadın üreme organları ile alakalı tüm rahatsızlıklarda muayene ve tedavi uygular. Kadın hastalıkları ve doğum bölümü adet dönemindeki hastalıklar, cinsel fonksiyon bozuklukları, doğum problemleri, gebelik takibi, rahim hastalıkları, yumurtalık problemleri, doğum kontrol yöntemleri gibi birçok kadın hastalığı ve gebelik süreci işlemlerinin takibi ile hastalıkların teşhis ve tedavilerini gerçekleştirmektedir. Profesyonel olarak verilen teşhis ve tedavi süreci takip edilen hastalıklar şunlardır,

  • Meme hastalıkları
  • Periyodik jinekolojik muayeneler
  • Ultrasonografi incelemeler
  • Hormonal bozukların tanı ve tedavisi
  • Kanser taramaları
  • Kişilere özel doğum planlaması
  • Evlilik öncesi jinekolojik muayene
  • Genital bölge estetikleri

Gibi ve daha birçok kadın doğum alanında destek sağlanabilmektedir. Kadın hastalıkları ve doğum bölümü içerisinde gebelik öncesinde gerekli muayene ve bilgilendirmeler yapılır. Mersin kadın doğum hizmetleri içeriğinde gebelik süreci daha detayı ve özenli bir şekilde takip edilirken anne ve bebek sağlığına titizlikle önem verilir.

Mersin de En İyi Kadın Doğum Doktoru

Mersin de en iyi kadın doğum doktoru ile sağlıklı nesillerin devamı için doğum konusunda yapılması gerekenler konusunda bilgilendirme yapılırken doğum süreci tüm detayları ile takip edilir. Alınacak önlemler varsa doktor kontrolünde yapılarak müdahale edilir. Üstelik akraba evlilikleri ile gelişebilecek olan risklerin önlenmesi, genetik rahatsızlıklara karşı taramalar, kromozon analizi gibi konularda bu bölüm içerisinde bulunur. Bu kapsamda sağlanan bazı gebelik hizmetleri,

  • Gebelik öncesinde danışma süreci, bilgilendirme ve muayene hizmetleri
  • Anne sağlığının kontrolü için gerekli olan laboratuvar tetkiklerinin incelenmesi
  • Gebelik diyeti, tarama testleri ve genetik testlerin yapılması ve değerlendirme
  • Yapılan testlerle gebelik sürecinde problem bulunan anne adayının yüksek riskli gebelik izlemine alınması
  • Gebelik sürecince anne adayına fiziksel ve ruhsal beslenme, uyum sağlama, doğuma hazırlanma sürecinde destekleyici hizmetler.
  • Gebelik dışında kürtaj, normal doğum, dış gebelik, gebelik takibi, ikiz veya çoğul gebelik hizmetleri

Kadın Doğum Doktoru Verilen Hizmetler

Kadın doğum mersin bölgesinde verilen hizmetlerde sadece doğum değil, kadınsal hastalıkların tümü ile ilgilenir. Özellikle kadınlarda sıklıkla görülen rahim rahatsızlıkları gibi durumlarda destek verilir Kadınlar özellikle hayatlarının belirli dönemlerinde şikâyet olduğundan veya rutin amaçlı olarak kadın doğum bölümüne başvurur bu sebeple Mersin’de Kadın Doğum Doktoru olan Op. Dr. Keskin Yılmaz kendi kliniğinde kadınların bu dönemlerinde onlara destek sağlar.

Üstelik sadece kadın doğum değil jinekoloji ve genital estetik konusunda kadınların estetik kaygılarını giderirken yaşamsal işlevlerini iyileştirmeye yönelik çalışmaları sağlar. Kısırlık tedavisi, miyom tedavisi, lazerle vajinal sıkılaştırma, korunma yöntemleri, idrar kaçırma tedavisi, genital siğil tedavisi, tüp bağlama ameliyatı, vajinismus tedavisi daha birçok işlem için destek alabilirsiniz. Bu zamana kadar yapılan tecrübeler ile birlikte Op. Dr. Keskin Yılmaz binlerce kadına hizmet sağlamıştır. Detaylı bilgi ve randevu almak için https://ozgukeskinyilmaz.com/ sitesini ziyaret edebilir, iletişim sayfasından iletişime geçebilirsiniz.

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala