GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-03-2024 22:09   Güncelleme : 28-03-2024 22:09

Mersin Mali Müşavirler Odası İftarda Üyeleriyle Buluştu

Mersin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası,(SMMMO), Üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu.

Mersin Mali Müşavirler Odası İftarda Üyeleriyle Buluştu

Mersin SMMM Odası'nın Mersin Tüccar Kulübü'nde verdiği iftar yemeğine  Mersin SMMMO Başkanı Emin Leven Türkili, Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL, Grup Müdürleri Bekir YİĞİT, Osman ÇELİK, Ahmet HATİPOĞLU, Toros Vergi Dairesi Müdürü Hakan ALBAKLI, İstiklal Vergi Dairesi Müdürü İlker SERBEZ, Liman Vergi Dairesi Müdürü Ergün ZÜLFÜKAROĞLU, İhtisas Vergi Dairesi Müdürü Oktay DURAK, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyesi Ömer Faruk TOKGÖZ, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya TEPE, Adana YMM Odası Başkan Yardımcısı Yılmaz UÇAK, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZDAMAR, Genel Sekreteri Mahmut TAŞHAN,  Zeytinli Bahçe Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Müdürü Serkan TAŞ, Ticaret Liseliler Dernek Başkanı İsmail TOPRAK, TÜRMOB Mesleki Geliştirme Ücret Tespit Komisyonu Üyesi Ali GÜNAŞTI'nın yanı sıra SMMMO Üyeleri katıldı.

Yakın zamanda emekliliğe ayrılacak olan Mersin Vergi Dairesi Başkanı Seyfettin BAYSAL’a plaket takdim edilerek, hizmetleri için teşekkür edildi.


Mersin SMMM Odası başkanı Emin Levent Türkili yaptığı konuşmada “Bizlerin iki sevdası var. Biri memleket diğeri de mesleğimiz. Bu yüzden mesleğimizin yapılandırılması ve gelişmesi  konusunda kamusal sorumluluğumuzun bilincindeyiz. İtibarı yüksek her alanda değer gören bilgiyi yöneten ve değere dönüştüren ve bunun karşısında hakkettiği emeği kazanan bir meslek için çalışıyoruz.Ülkemizin kalkınmasında kaynaklarımızın doğru, etkin ve verimli kullanılmasında adil şeffaf ve temiz bir toplumun meydana gelmesin için çalışıyoruz.Aranılan danışılan bir meslek mensubu olma yolunda çalışıyoruz.Odamızı ise kurumsal yapısı daha güçlü, mesleğimizi de şekillendiren ve kendi alanında söz sahibi olan, topluma ve ekonomiye yön veren önemli bir oda yapma inancıyla çalışıyoruz. Birlikte yöneterek ve birlikte üreterek, yanlışları eleştirerek barış ve özgürlükten yana hukukun üstünlüğüne inanan bir anlayışla sosyal muhasebe de yaparak bizleri yönetenlere ışık olmaya çalışıyoruz. 34.kuruluş yıl dönümümüz vesilesiyle bugüne kadar odamıza emek veren tüm üyelerimize teşekkür eder; hep birlikte daha nice başarılı yıllar dileriz.” dedi


TÜRMOB’un ilk Genel Sekreteri YMM Yılmaz UÇAK, mali müşavirlik mesleğinin dününden bugününe uzanan sürecini ve odanın kuruluş yıl dönümü sebebiyle örgütlü mesleki mücadeleleri hakkında bir sunum yaptı.

EditörEditör