GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-11-2022 19:03   Güncelleme : 09-11-2022 23:28

MERSİN VALİSİ PEHLİVAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kızılay Haftası kapsamında Aliye Pozcu İlkokulu'nda düzenlenen kan bağışı etkinliğinde kan vererek kan bağışında bulundu.

MERSİN VALİSİ PEHLİVAN KAN BAĞIŞINDA BULUNDU

Aliye Pozcu İlkokulu'nda Kızılay Haftası kapsamında düzenlenen  etkinlik büyük ilgi gördü. Kan Bağışı etkinliğine Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan eşi Yıldız Pehlivan ile birlikte Katıldı. Etkinliğe Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Aliye Pozcu İlkokulu idarecileri ile öğrenciler katıldı. 

Etkinlikte öğrenciler, öğrencilerin velileri, okul yöneticileri ve Milli Eğitim Müdürü Adem Koca  kan bağışında bulundu.

Vali Pehlivan, Aliye Pozcu İlkokulu'na  Kızılay Haftası nedeniyle yapmış olduğu ziyarette kan bağışında bulundu. Vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet eden Vali Pehlivan, kan bağışının toplum sağlığı için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, herkesi Kızılay'a kan bağışında bulunmaya çağırdı. 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, "Tüm vatandaşlarımızı Kızılay'a sahip çıkmaya ve bağış yapmaya davet ediyor, Kızılay Haftasını kutluyor ve hepinizi bir kez daha en kalbi duygularımla, saygıyla selamlıyorum." dedi.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala