YAŞAM
Giriş Tarihi : 22-03-2024 17:38   Güncelleme : 22-03-2024 17:38

Mersin'de Antakya İçin Pişiriyoruz

Bilkent Üniversitesi Mezunlarından Mersin’de Anlamlı Dayanışma: 'Antakya İçin Pişiriyoruz' Atölye Etkinliği Gerçekleştirildi!"

Mersin'de Antakya İçin Pişiriyoruz

Bigchefs Marina'da Düzenlenen Etkinlik, Akdeniz Bilkentliler Derneği Tarafından Organize Edildi

Esen İstifanoğlu’nun kurucu başkanı olduğu Bilkent Üniversitesi mezunları tarafından geçtiğimiz aylarda kurulan Akdeniz Bilkentliler  Derneği anlamlı bir etkinlik ile ilk sosyal yardım faaliyetlerini gerçekleştirdiiler. Derneğin Antakya’da tespit ettikleri bir okulun eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlama amacıyla düzenlendikleri atölye etkinliği, Antakya'nın eşsiz lezzetlerini keşfederek aynı zamanda da elde edilen gelirin tamamıyla da okulun eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlama amacıyla "Antakya İçin Pişiriyoruz" ismiyle Bigchefs Marina'da gerçekleştirildi. 

Katılımcılar, Antakya mutfağının eşsiz lezzetlerini ustalarından öğrenirken, aynı zamanda bir okulun eğitim ihtiyaçlarına katkı sağlamanın da mutluluğunu yaşadılar. Etkinlik boyunca yörenin sunumuna uygun bir şeklide siniler içerisinde pişirilen yemekler ile katılımcılara  evlerinde sofralarına iyilik ve dayanışmanın verdiği huzuru taşımanın da gururunu yaşattılar

Etkinlik sonunda katılımcılara özel tasarlanmış günün hatırası olarak ayrıca mutfak önlükleri de hediye edildi. Akdeniz Bilkentliler Derneği, katılımcılara verdikleri destekten dolayı teşekkür ederken, gelecekte benzer etkinliklerle dayanışma ile yeniden birlikte olmak umuduyla ayrıldılar.

MERSİN KENT HABER

 

EditörEditör