GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-03-2017 23:19   Güncelleme : 22-03-2017 23:19

Mersin'de Bylock Kullanan 17 Polis Tutuklandı

Mersin'de Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ve devam eden soruşturmalar kapsamında; FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üyelik suçundan Bylock programı kullandıkları tesbit edilen şüpheli 17 polis 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Mersin'de Bylock Kullanan 17 Polis Tutuklandı

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü mensuplarınca, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının öngördüğü düzeni ortadan kaldırmaya veya bu düzen yerine başka bir düzen getirmeye çalışmak ve bu örgüte üyelik suçlarından, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından başlatılan ve devam eden soruşturmalar kapsamında;

FETÖ/PDY terör örgütü üyesi olan ve örgütün şifreli haberleşme programı Bylock programını kullandıkları tespit edilip gözaltına alınan şüpheli polis memurları İ.K., S.Ş., C.Y, Y.K., M.A., E.C., Ü.Ş., K.A., Y.B., R.Y.T., E.D., E.D., İ.A., F.A.A., F.T., O.Ğ. ve S.D. sevk edildikleri Mersin 1. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanmıştır.

Bylock programı kullandıkları tespit edilen diğer şüpheliler E.N.A., O.A., S.A., B.Y., A.B. ve Ç.A.'nın ise yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

MERSİN KENT HABER

EditörEditör