EKONOMİ
Giriş Tarihi : 19-03-2024 17:14   Güncelleme : 20-03-2024 13:03

MeÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, "18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nin düzenlediği etkinliklere katıldı.

MeÜ Rektörü Prof. Dr. Yaşar, Huzurevi Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi, "18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında düzenlediği etkinliklere Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Ali İhsan Gök, Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gürkan Aslan, Huzurevi Müdürü Canan Kubat, huzurevi sakinleri katıldı.

Mersin Yardım ve İyilik Vakfı Huzurevi'nde 18- 24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası" kapsamında huzurevi sakinlerinin  hazırladıkları  resim, rölyef,  el sanatları sergisi  ve huzurevi sakinlerinin yer aldığı  Sevil Abla Korosu konser verdi.

Etkinlikte huzurevi sakinleri şiirler okudu, türküler söyledi.

Rektör Prof. Yaşar, huzurevi sakinlerinin hal ve hatıralarını sordu onlarla bir süre sohpet etti, saygılar haftasını kutlayarak, onlar için hazırlanmış olan fotoğraflarının yer aldığı fotoğraf albümünü takdim etti.

Bahçede Huzurevi sakinleri ATV sürüşünü deneyimledi.

Huzurevi Müdürü Canan Kubat, etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan, bugüne kadar vermiş oldukları destekler için  Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yavaş'a teşekkür etti.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör