GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-03-2024 10:53   Güncelleme : 23-03-2024 10:56

Mezitli’nin Geleceği İçin Yola Çıktım

Tuncer, seçime günler kala Mezitli’nin dört bir yanını dolaşarak vatandaşlarla buluşuyor, sorunları dinliyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor. 

Mezitli’nin Geleceği İçin Yola Çıktım

hmet Serkan Tuncer, Mezitli’nin Geleceği İçin Yola Çıktı!

Cumhuriyet Halk Partisi Mezitli Belediye Başkan Adayı Ahmet Serkan Tuncer, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

Adil, şeffaf ve kapsayıcı bir yönetim anlayışıyla Mezitli’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedeflediğini ifade eden Tuncer;

“Bu seçim sürecinde vatandaşlarımız ile bir araya gelmek ve Mezitli’mizin geleceği için birlikte çalışmak büyük bir onur ve sorumluluk. 

Her gün sokak sokak, mahalle mahalle dolaşıyor, ev ev ziyaret ediyoruz. Hemşehrilerimizin sorunlarını, taleplerini ve beklentilerini dinliyoruz. Bizim için her bir görüş, her bir öneri çok değerli.

Amacımız; Mezitli’yi daha güzel, daha yaşanabilir bir yer haline getirmek ve hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak. Bu yolda, şeffaf bir yönetim anlayışıyla, katılımcı bir yaklaşımla hareket ediyoruz. 

Yanımızda yer alan tüm dostlarımızla birlikte çözüm odaklı çalışarak, daha iyi bir gelecek inşa etmek istiyoruz. Bu süreçte desteğini ve güvenini bizden esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz. Biz, Mezitli için buradayız ve Mezitli’nin sesi olmaya söz veriyoruz.” ifadelerini kullandı.

EditörEditör