YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-01-2023 18:32   Güncelleme : 16-01-2023 18:32

Nesim Ekinci'ye İklim Değişiyor Biz Ne Yapabiliriz Paneli'nde Plaket Verildi

Yenişehir'de "İklim Değişiyor Biz Ne Yapabiliriz" Çalıştayı ve Paneli'nde MERYAP Başkanı ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci'ye plaket verildi.

Nesim Ekinci'ye İklim Değişiyor Biz Ne Yapabiliriz Paneli'nde Plaket Verildi

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi'nde  "İklim Değişiyor Biz Ne Yapabiliriz" Çalıştayı ve Paneli'nde  Mersin inşaat sektöründe başarılı çalışmalarıyla inşaat sektöründe ilkleri gerçekleştiren Ekinci İnşaat, "kendi enerjisini kendi üreten konutlar" ile  yeni yaşam alanları yaratıyor.

Yenişehir'de  kendi enerjisini kendisi üreten konutların ilkinin temeli 2020 yılında atan Ekinci İnşaat, 2023'te  açılışını gerçekleştireceklerinden duyduğu mutluluğu  ifade eden  MERYAP  Yönetim Kurulu Başkanı ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, kendi enerjisini kendisi üreten konutların Yenişehir'de yapımının gerçekleştirlmesinde vermiş oldukları destekler için  Yenişehir Belediyesi ve ekibine teşekkür etti.

Ekinci,kendi enerjisini kendi üreten konutların sürdürülebilirliği için devletten gerekli olan teşviği bekliyoruz" dedi.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Ekinci İnşaat  Yenişehir'de  yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelerek, kendi enerjisini kendisi üreten konut inşaasına yönelerek yeşil enerji kaynaklarını yaşama geçirmesi, Yenişehir için çok önemli olduğunu dile getirerek MERYAP Başkanı ve Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekincii'yi kutlayarak teşekkür plaketini verdi.

Salih Pala

MERSİN KENT HABER

EditörEditör