YAŞAM
Giriş Tarihi : 26-09-2018 22:24   Güncelleme : 26-09-2018 22:24

Polis Şefkat Evi Projesi Sona Erdi

Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza gıda ve giyim yardımı yapılması amacıyla kurulan “Polis Şefkat Evi” projesinin belirlenen hedeflere ulaşmasıyla 18.09.2018 tarihinde proje sonlandırılmıştır.

Polis Şefkat Evi Projesi Sona Erdi

Valilik Makamının olurları ile 17.05.2010 tarihinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde faaliyete başlayan “Toplumsal Dayanışma Projesi” ile Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğümüze bağlı görevlilerimizin sorumluluk alanlarında yer alan mahallelerde yapmış oldukları çalışmalar sonucunda yardıma ihtiyacı olan aileler belirlenmekte ve Emniyet Müdürlüğümüzün tahsis ettiği araçlar ile tespit edilen ailelerin tüm fertleri evlerinden alınarak, Polis Şefkat Evine intikal ettirilip, gıda – giyim ve kırtasiye ihtiyaçları karşılanarak tekrar evlerine bırakılmıştır.

Bu proje; bir bakıma da ihtiyaç sahibi insanlara polisin şefkat elini uzattığını göstermiş ve polisin görülmeyen yüzünü de ortaya koymuştur.

Proje kapsamında 82363 vatandaşımıza ulaşılmış ve tonlarca gıda, temizlik malzemesi, giyim, zücaciye ve kırtasiye malzemesi yardımı yapılmıştır.

 

Bu nedenle; Polis Şefkat Evi projesinin yürütülmesinde emeği ve hizmetleri olan başta Sayın Ali KILIÇ olmak üzere Şefkat Evi Üyeleri olan işadamlarına, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet ŞAHNE tarafından teşekkür edilerek şilt takdim edilmiştir.

MERSİN KENT HABER

Salih Abidin PalaSalih Abidin Pala