TURİZM
Giriş Tarihi : 13-07-2023 10:41   Güncelleme : 13-07-2023 10:50

REST- MORE BY DEDEMAN MERSİN ERDEMLİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Dedeman Hotels & Resorts International, 2023 yılı sonuna kadar anlaşma sürecindekiler de dahil olmak üzere otel sayısını 50’nin üzerine çıkarma hedefine doğru hızla ilerliyor.

REST- MORE BY DEDEMAN MERSİN ERDEMLİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli, Eylül’de kapılarını açacak

Marka, DEKMAK Turizm ve Tiamat Otelcilik Turizm arasında Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli için imzalanan franchise sözleşmesi ile Mersin’de ikinci otel projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Dedeman markasını Mersin’e taşıyacak ilk imza Ocak ayında, Dedeman Mersin Yenişehir için atılmıştı.

Sahile yürüyerek 10 dakika uzaklıkta konumlanan otel, tatil odaklı yerli ve yabancı gezginlerin yanı sıra bölgeyi iş amaçlı ziyaret eden konukları da ağırlayacak. Mersin’i Dedeman kalitesi ve hizmet anlayışıyla ilk kez buluşturacak Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli, Eylül 2023’te kapılarını açacak.

Yeni otel “Rest & More by Dedeman” markasıyla hizmet verecek

Otel, Dedeman Hotels & Resorts International’ın yeni markalarından; oda ve kahvaltı hizmetinin yanı sıra restoran, spa, toplantı odası veya balo salonu seçeneklerinden en az birine sahip olan ve merkezi lokasyonlarda yer alan otelleri olarak tasarlanan “Rest & More by Dedeman” imzasını taşıyacak. Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli, Dedeman’ın hem tatil hem şehir otelciliği deneyimini yansıtacak.

Mimaride retro yaklaşım

Retro tarzı iç mimarisi ve yıkılan tarihi yapıların tuğlaları kullanılarak tasarlanan bina yüzey kaplaması ile dikkat çeken Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli; 11 bahçe kullanımlı, 5 aile olmak üzere toplam 61 odası, 190 m²’lik restoranı, 55 m²’lik teras alanı, 155 m²’lik toplantı salonu ve 510 m²’lik kiralanabilir alanı ile hizmet verecek.

“Erdemli, taşıdığı potansiyelle gelişmeye açık bir bölge”

Erdemli’nin sınırları içindeki tarihi ve turistik yerleri, plajları ve özellikle sahip olduğu büyük narenciye üretimi ile turizm ve ticaret açısından taşıdığı potansiyele dikkat çeken Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman “Mersin’e yapılan yeni yatırımlar tüm bölgenin gelişimine hız katıp potansiyeli artırırken bizler de şehirde ikinci otel projemizi hayata geçiriyor olmaktan son derece mutluyuz. Hijyen, güvenlik, tutarlı hizmet ile çevreye duyarlı işletme yaklaşımıyla kaliteli bir konaklama deneyimi sunarken seçili hizmetlerle bu deneyimi zenginleştiren Rest & More by Dedeman markalı otelimizin ülkemize ve Türk turizmine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“Otelimiz, bölgenin ihtiyacını en mükemmel şekilde karşılayacak”

Tiamat Otelcilik ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Salih Gürbüz de Mersin’in gerek ülkemizin sosyopolitik durumu gerekse ulusal ve uluslararası yatırım stratejileri açısından çok önemli bir rol üstlendiğini belirterek, “Şehrimizde yeni açılacak ve ülkemizin en büyük havalimanlarından biri olacak olan Uluslararası Çukurova Havalimanı ile bölgemizin vizyonel çehresinin tamamen değişeceğini öngörüyoruz. Taşucu’nda yer alan Akkuyu Nükleer Santral ile birlikte uluslararası yatırımların da ilgi odağı haline gelen Mersin’in, Erdemli ilçesinde çok amaçlı olarak kullanıma açacağımız, tüm yıl boyunca hem tatil hem iş amaçlı konaklamalara ev sahipliği yapacak olan Rest & More by Dedeman Mersin Erdemli, aynı zamanda bu ilçe ve çevresindeki ihtiyacı en mükemmel şekilde karşılayacak bir işletme olacaktır. Yerli ve milli anlayışımız doğrultusunda gelişmekte olan vizyonumuza ciddi anlamda değer katacağına sonsuz inancımız olan Dedeman markası ile iş birliği yapmaktan dolayı oldukça mutlu ve gururluyuz” şeklinde konuştu.

EditörEditör