GÜNDEM
Giriş Tarihi : 03-07-2017 22:16   Güncelleme : 03-07-2017 22:16

Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer Tarsus'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı

Hakkâri’nin Çukurca ilçesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Hakkâri Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer, yüzlerce vatandaşımızın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Oğuzhan Sezer Tarsus'ta Son Yolculuğuna Uğurlandı
Çamlıyayla Darıpınarı Mahallesinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan, Baki Şimşek ve Hüseyin Çamak, Adana 6. Mekanize Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il protokolü, askeri ve mülki erkan, Şehidin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
 
Cenaze töreni öncesine Şehit Sezer’in Türk bayraklarıyla donatılmış evine taziye ziyaretinde bulunan ve şehidin acılı ailesiyle yakından ilgilenen Vali Su, Şehidin Babası Ahmet Sezer, Annesi Zarife Sezer ve ailesine teselli vermeye çalıştı.
 
İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından askerlerin omuzlarında taşınan şehidin naaşı okunan dualar eşliğinde Darıpınarı Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.
 

Şehit Sezer’in naaşı üzerine örtülen Türk Bayrağı, Vali Ali İhsan Su tarafından şehidin babası Ahmet Sezer’e teslim edildi. Vali Su,  cenaze sonrası Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılan ve dualar okunan şehidin evinde Şehit P. Uzman Çavuş Sezer’e Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize de başsağlığı diledi

MERSİN KENT HABER

EditörEditör