GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-03-2024 18:16   Güncelleme : 21-03-2024 18:16

Serdar Soydan, Limonata Fabrikaları Kuracağız

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,, "Limonata fabrikaları, soğuk hava depoları, kurutma fabrikaları ile ürünlerimizin farklı yönlerini de kullanacağız.” dedi. 

Serdar Soydan, Limonata Fabrikaları Kuracağız

Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan,, “Erdemli, Mut, Silifke İlçelerimizde tarım çok önemli. Kuracağız Tarım Aş ile Bitki Sağlığı Merkezlerimiz üreticilerimize destekler verecekler. Çiftçimizin maliyetlerini en aza indireceğiz. Sektör temsilcilerimizi bu sürece dahil edeceğiz. Dünyada yeni pazar arayışına gireceğiz. Limonata fabrikaları, soğuk hava depoları, kurutma fabrikaları ile ürünlerimizin farklı yönlerini de kullanacağız.” İfadelerini kullandı. 

“Hedefimiz 5 yıllık siyasi hedefler değildir”

“Mersin, sadece Türkiye’de değil, dünyada da parmakla gösterilecek nadide şehirlerimizden biridir.” diyen Serdar Soydan, Şöyle devam etti: “Mersin,  çok farklı ve değerli kültürleri bir arada barındıran bir şehir. Anamur’dan Tarsus’a turizm kenti olmaya aday bir kenttir. Mersin, limanı ile dünyaya açılan bir kapı olmanın yanında, önemli bir lojistik üs konumundadır. 329 Bin hektarlık verimli arazileri ile birçok ürünün rekoltesinde ilk sırada yer alarak tarımında başkent olmaya aday bir şehirdir. Sanayisi, insanı ve doğası ile Mersin çok farklı bir şehirdir. Mersin’e karşı bizim sorumluluğumuz var. 13 ilçemizin 10’unda Cumhur İttifakı Belediye Başkanlarımız var ve bugüne kadar üretken belediyecilik yaparak ilçelerimize değer katkılar. Büyükşehir olarak aynı durumda değiliz. Başka Büyükşehirlerdeki hizmetleri Mersin’de göremiyoruz. Hedefimiz 5 yıllık siyasi hedefler değildir. Kentin gelecek 50 yılını planlıyoruz. Önceliklerimizi buna göre belirledik. Burada ilçe belediye başkanlarımızın da katkılarını çok önemsiyoruz.” 

EditörEditör